Kuiper kapısını bitirebilir miyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 23 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar full lf3 full b02 8 iris , aegis , venom , 10 level kamili petim ve vip im var 1 tanede lf4 üm var sizce geçebilirmiyim
    cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim .

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. yaparsın ama son bölümde çok zorlanırsın ki ben bile 30 lf4 full bir gemi olduğum taktire son bölümü besleme olduğu halde bune.!!! diyip sinirlenip x4 le bitirdim..Tek taktik.İlk önce hep can veren gemileri kes onları girince görürsün zaten yoksa bitiremessin..Ayrıca.

kuiperi yapıcağına git mantı aç daha iyi bomboş bir kapı değmez..

şaka maka cidden bu kapıyı yapıcağına git lambda yap daha kaarlı...Bu kapıya resmen boykotum sadece ben değil tüm forum hiç bir güzel yanı yok...yinede sen bilirsin :) verdiği ödüller lambdadan bile daha az :)

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  3. 215 k vermedigi zaman kapı ici ve kapı sonu olarak yaklasık 40k civarı uri kasılıyor kapıdan ama x4 vermiyor tp şp cok dusuk
    Konuyu acan arkadasımız kapıyı son bolum haric kolaylıkla yapabilirsiniz.

4. Peki 200k düşüyomu herkes 15 k geldi falan diyip duruyo hiç 200 k uri düşme olasılığı yokmu?

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  5. Var ama cok dusuk kapıyı acmadıysan ugrasma derim

6. etkinlik bitip kapınını ne olacağı kesinleşmede yapabiliyosanda yapma hatta açık değilse açma çünkü şu anda bişey vetmiyor boşu boşuna emek vermiş olursun

7. bu kapıdaki hiç bir canavarın rpye bir katkısı olmuyor...
    Lambdada kestiğin tüm yaratıkların rpye bir katkısı var ;) ve budurumda yine kuiper zararlı çıkıyor...Okadar uri verip rp alamamak.

bu kapıdaki yarattıklarla birlikte 40 k uri kasılıyor demişssin...Kapıyı 150 bin uridiuma açıp 40 k kazanıp...''''40 K KAZANDIM 40 K KAZANDIM''' diye bağırıp sevinmez kimse....En azından normal bir insan böyle yapmaz ama sen yapmıssan sayhı duyarım...

lambda kapısı ise yaratıklarla birlikte 30 kyı geçik uri veriyor..Ki kuiper 100 parça lambda 45 Yine lambda bir + puan alıyor ;)

BU kuper kapısının ödül sistemi (ben gördüğüm kadarıyla %1 bile değil) zaten söylemiyorlar sanki devlet sırrı :) Kapıyı yaptıktan sonra hiç bir ödülü yok

15 bin uri..x4 .yok.! Okadar uri vericen ve x4 yok işe bak :) ? 2 m tp 150 bin şeref.

lambda kapısının ödülleri

15 bin uri 10 bin x4 (x4ü var) 2 m tp 150 bin şeref 5 kutu anahtarı...

ve görmüş olduğunuz gibi 45 parçalık lambda kapısı bana göre kuiper denen saçma kapıdan 1 milyon kat daha iyidir...Hala kuiper yok yaratıklarla beraber 40 bin uri veriyor felan diyorsanız neyim Kazancınız bol olsun yapmaya devam edin

ben lambda yapar köşeyi dönerim :D

not:Bu kuiper kapısını yapıcağınıza gidin börek açın mantı açın odun indirin...Yada hiç birşey yapmayın inanın daha kaarlı..Bir yenilik gelmediği sürece asla fikrim değişmicek ;)

ÐΛЯKη£S ve -BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  8. Hic bir sey vermiyor degil resetten sonra 3 defa yaptım son yaptıgımdan 215'k geldi

Kapıdan 2m uridium kazandım ve kapıyı hrr gun bir daha acıyorum gg ile uri harcamadan yani 40 k urinin bana ne zararı var nede yararı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2015
  9. Tamam arkadaşlar cevap verenlere çok teşekkür ederim kafamda bişeyler oluşmaya başladı aydınlattığınız için teşekkürler.

10. Hangi kapıdan 2 m uridium kazandın söylemesi ayıp kuiperdenmi..Eğer kuiperden kazandıysan büyük ihtimal kapıya günelleme gelmeden öncedir ve her girdiğinde tasarım veya uri veren halinden kazanmıssındır..

Arkadaş geçmişi sormuyor şimdiyi soruyor ;)

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  11. Dogru tespit ben sadece sana belirtmek istedim 40 k filan dedin ya ona hitaben yazdım

12. Dostum amacın ne ?..Ben seni iyi bir oyuncu biliyordum.ama yazdıkların.Çok manasız arkadaş konuyu bugün açtığına göre demekki bugünü soruyor demekki güncelleme gelmiş..Kapıya güncelleme gelmeden önce 2 m kazandıysan o sana helal olsun güle güle kullan kimsenin birşey dediği yokta...Doğru cevaplara 'hitaben' Yazılar yazman çok saçma..

her türlü iddasına girerim..Gemimi bile veririmki kuiper yapmak lambda yapmaktan daha zarar..Yukarıdaki nedenlerini saydım şimdi tekrar onları saymama gerek yok..Ama sürekli gelip 40 bin uridium 40 bin uridium diyorsun

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  13. Tabikide lambda daha kârlı ben o konuya bir sey demedim konu biraz karıstı birbirimizi anlamadık :)
    İltifatın için tesekkur ederim :)
    Bende senin iyi bir oyuncu oldugunu dusunuyorum:)

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  14. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Arkadaş sizlere kapıyı yapabilip , yapamayacağını sormuş

Kapı ile ilgili fikirlerinizi , Neler kazanıp , Neler kazanamayacağını değil.

Bu nedenle yorumlarınızı da o yönde yapmanız daha doğru olur

Eğer kapı hakkında fikirleriniz var ise , Bunu Kuiper ' in görüş konusuna yazın

Zira o Kapının sizlerden gelen bildirimlerden sonra değişikliğe uğrayabileceğini unutmayınız

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.