Kuiper Ödül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yakuza00 tarafından 27 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yakuza00

yakuza00 User

Kuiper kapısı ödüllerinde eğer bu gemilere sahipseniz(Citadel elite,Aegis elite,Sperhead elite ,Venom,Pusat) rastgele bir gemi verilecektir yazıyor bu rastgele gemiler hangileri olduğu hakkında bir bilgi var mı acaba ?

2. benim bildiğim rastgele Citadel elite, Aegis elite, Spearhead elite, Venom, Pusat veriyor eğer bunlardan diyelim pusat çıktı ve sizde var 200k uridium verir bunun yerine.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rastgele verilecek gemiler burada belirtilmiştir. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. yakuza00

yakuza00 User

bende öyle biliyordum yalnız üstü çizilmiş bir şekilde görünce kafam karıştı acaba artık başka tasarımlar da mı veriyor diye

teşekkür ederim modum o zaman bir değişiklik yok kuiper ödüllerinde citadel elite sperhead elite aegis elite venom ve pusat

Bir değişiklik yoksa konu kilitlenebilir teşekkür ederim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2020
    ıııııııı bunu beğendi.
  5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınız birleştirdim. Ödüller linkte belirtildiği gibidir. Rica ederim ve konunuz isteğiniz üzerine kiltlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.