Kuiper Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_A~C~S_- tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -_A~C~S_-

-_A~C~S_- User

Forumda acılan konulara baktım nerdeyse hepsi bu son etkinlikteki hatayla ilgili sorunlar...Benimde sikayetim var sacma olan ve bunu birsekilde ayarlamanız gerekiyor (BİGPOİNT) Kapıda gemilerin elitleri olanlar yada olan denk gelenler herkes 200 bin uridiumunu aldı son resetten önce kesin verildi biz yaptık ama bilmiyorduk ki bunun telafisi olmalı haksız kazanc var ya yapıyosanızda bunu olsun etkinlik bitene kadar yapıcaktınız..gösteripte elletmiyomus gibi is yapıyosunuz önce böyle böyle diyosunuz sonra aniden degistiriyorsunuz...degistirdiniz haberde etmiyorsunuz bence önemli degisikliklerinizi darkorbit oyuncularına mesajla iletmeniz iyi olur böyle sıkıntılar cıkmaması icin...

2. Bu oyunda adalet mi istiyorsun :D:D:D Low vakası bu sene oldu.

3. dostum low vakasını anlatır mısın

4. aslında bonus kutularını düzeltmeleri neysede; kuiper etkinlik sonuna kadar garanti ödül verseydi iyi olurdu.

5. Kuiperi yapacağınıza gidin mantı.börek açın...Veya 1 kilo odun indirin daha faydalı ;)

6. Bug kullanarak binlerce hatta milyonlarca uri kasıldı ve bunlara kalıcı ban vermek yerine 3-14-30 gün gibi tatil imkanı verildi çok uri kastınız tatil yapın gelin daha sağlıklı harcarsınız gibi oldu.

Arkadaş 700k uri kasmışta ban almamış :)

Ek: Yıllardır bilinen low kapısında bug yapıp kalıcı ban verilmediyse bu konudada bir şey yapılacağını sanmam çünkü kapı yeni sorunlu olduğunu herkes bilemez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.