Kuiper

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠¯¯¯¯VARYEMEZ¯¯¯¯♠®♠ tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kuiper çıktıktan sonra bu son resetten öncesinde kapıyı yapan herkes oyun açığı sayesinde ya tasarım yada tasarımı olanlar onun yerine uridium aldılar.
    Bu durumda bu oyuncular var olan oyun açığını kullanarak 8-10 kapı birden yapıp uridium ödüllerini aldılar.
    Oyun açığını kullanmaktan cezai işlem uygulanmayacak mı peki.
    Benim hakkım yenmiş olmuyor mu? (
    Hakkımın yenmesi konusu ise şöyle ben yapmadığım için değil var olan açığı kullanıp normal kapı şartları dahilinde yapmamaları.)
    Bu durumun yetkililere bildirilmesini istiyorum.
    Sonuçta bir haksız kazanç var ortada.

2. Ne kadarda haksız bir kazanc dostum ben bu kapıyı 9 defa yaptım.
    Dun gece uyumayıp kutu topladım sabaha kadar sabah oldugunda saglık ocagına gidip rapor aldım ise gitmedim.
    Yaklasık 18 k kusur den fazla gg kasıp yarısını alfa beta gamma geri kalanı ilede 9 kuiper yaptım ve sadece venom tasarımım yoktu ilk yaptıgımda bu tasarımı verdi sonra yaptıgım tum kapılarda 215k kapı sonu odulu aldım simdi ben haksız kazançmı sagladım
    Burda tek hatalı olan bir yer var BigPoint ekibi. Bu kapıyı yapar iken hicmi akılları yoktu bu kapıyı hem uri hem gg ile acılabilir yaptılar Tek suclu BigPoint ekibidir eger benim burada haksız kazanc sagladıgım bir durum varsa uyumayıp ustune ise gitmeyip haksız kazanc yapmısım ya ben vereyim ID mi hesab bilgilerimi kapatsınlar seve seve kapasınlar tek bir laf bile etmem.

3. Yenilik yapıyorlarsa açığınıda düşünecekler. Burada tek sorumlu kişi BP ekibidir.

Kasten yapılacak bir şey değil adam foruma bakmaz şansı görmez baktı ki bu kesin veriyor bütün ggyi bas.

Ben 1 kere bile kuiper yapmadım ama burada suç BP'nin hiç bir cezai işlem yapmaya hakları yok.

4. Cidden kuiperi açmak için uğraştık ama bişi almadık ödülsüz çıktık düzeltin lütfen yaptığımızın hakkını verin.

5. bunun bir açık olduğu kanatine nasıl vardınız anlayamadım.zira kapı hakkında günlerdir söylentiler olmasına rağmen hiçbir yetkiliden kapı hakkında açık ve net bir şekilde şu durumda şu ödül yada şu ihtimal var diye net bilgi verilmedi..ben şahsen daha bir kapı bile yapmadım yapmış olsamda tasarımların hepsi olduğu halde hepsinden uri almış olsam hakkında net bilgi verilmeyen kapıda bir açık olduğunu nereden bileceğim..ya acık değilse ozaman yyapmadım diye bana ödül vereceklermi..vereceklerse versinler hadi girip baksınlar hesabıma yaptımmı yapmadım..versinler ozaman hakkımızı..

6. S.S.S bölümünde açıklama var.

Bu konuda Low vakasından sonraki 2. büyük haksızlık ama bu BP'nin suçudur. Kuiper vakası koydum adını.

7. Oyun açığını bilerek veya bilmeyerek kullanmak suçtur zaten.
    Ben bu konunun yetkililere bildirilmesinden yanayım.
    Sorunun kaynağı bigpoint olabilir ama ortada bir açık var ve bilerekte olsa bilmeyerekte olsa bu oyuncular tarafından kullanılmış.

8. iyide bunun açık olduğunu nereden biliyon..bizede açıkla..kapı hakkında hiçbir net bilgi hala yok..ne anlatıyon anlamadım..

9. Kapı yeni olduğu için ödüllerin normal olup olmadığını herkes bilemez. Lowda yapılan kazançlarda low uzun süredir bilinen ve neyin nasıl olacağını herkes biliyor.

BP bu konuda hiç bir şey yapamaz.

10. Merhaba ,

Şu anda bir şey yapılır mı yapılmaz mı bunu bilemiyoruz. Zaten merkez'in bilgisi var ki güncellemeler yapıldı fakat dediğim gibi bir şey yapılır mı yapılmaz mı bu konuda kesin bir şey diyemeyiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.