Destek kuiper

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

selamünaleyküm.ben sadece kapı değil tüm etkinlik hakkında yorum yapmak istiyorum.bir kere şu botçular yüzünden etkinlik kutularının içeriklerinin değiştirilmesine karşıyım. gerçekten emeğe saygı gösteren bileğinin hakkıyla oynayan oyuncuların haklarını gasp ediyorsunuz ve oyundan soğumasına neden oluyorsunuz. ben ve klanımdaki tüm arkadaşlarım etkinliğin başladığı ilk gün sabahlara kadar online ''dikkat çekiyorum canlı online bot değil'' kutu topladık. sonra baktık ki bu botçular yüzünden kutu içerikleri değişmiş. sayın yetkililer işin kolayına kaçmış bunun yerine botçuları tespit edip onları cezalandırsalar ya ''kalıcı olarak hesabı kapatma gibi''. biz emeğe saygı gösterdik ama maalesef karşılığı bu oldu. etkinlik zaten kapı gibi kalıcı değil değiştirilmemeliydi. gelelim kapıya onda da haklı ve haksız değişiklikler yapıldı umarım kalıcı olmaz düzeltirler. kapıda her şeyi şansa bağladılar. bu da yanlış evet verilen uri miktarı gerçekten fazlaydı ama bunu şansa bağlamaları yanlış oldu bunun yerine uriyi makul bir miktarda sabitleyip elit cephane verebilirlerdi. tasarımlar yine şansa çıkabilir. inşallah siz gerçek oyuncular da destek verirsiniz de etkinliği uzatırlar ve iyileştirme yaparlar.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yazmış olduğunuz konular ile ilgili daha öncede yazmıştınız.

Aynı düşüncelerinizi farklı yerlerde açmanızın bir faydası olmuyor.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.