Destek Kuiper'dan Havoc Düşmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kckndr tarafından 19 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kckndr

kckndr User

Arkadaşlar az önce Kuiper'ı bitirdim ama havoc düştü, ilgili konularda, gamepedia ve fandom sayfasında havoc düştüğüne dair bir şey göremedim bilgisi olmayan arkadaşların haberi olsun.

2. bir kere banada hercül geldi bazen veriyor bunları

3. kckndr

kckndr User

Kapı ödüllerine ulaşabileceğimiz resmi kaynak yok mu? Az önce yabancı kaynakları araştırdım oralarda da böyle bir şey yazmıyor. Bilsem farklı bir kapı yapardım fazladan havoc oldu.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum ile ilgili hazırlamış olduğumuz konular mevcut. Galaksi Kapıları Özel Ödüllü Hafta Sonu kapsamında bazı kapılardan Harika Droitler paketi kazanılabilmektedir. Bu paketin içeriğine Havoç, Hercules, Elit Demon veya Silver Demon diroit tasarım dahildir. Siz o hafta sonu Harika Droitler paketininin kazanılabileceği kapıyı yaparsanız, şansınıza bu tasarımlardan 1 tanesini kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Makinist.57 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.