Kullanıcı adı değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ted-Bundy tarafından 10 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

Selamlar, gecenlerde ismimi degistirmeye calistim ama tr2_.......ismi oluyor, yani isim degisiyor ama tr2 gitmiyor, ama cogu geminin isminin basinda tr2 veya tr3 yazmiyor. Nasil kaldiricaz tr2'yi bilen var mi? Sagolun

2. o kalkmıyor tr2 basta oluyor bir de tr1 5 serverinde ise mesela tr1 yazisi kalkmiyor yapacak birsey yok maalesef

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sunucu birleşimleri TR2-TR3=TR3, TR4-TR6=TR4, TR1-TR5=TR5 şeklinde olmuştur. Bu nedenle sunucu birleşimi sonrası aynı kullanıcı adı olmasın diye de pilot adının başına TR2,TR6 VE TR1 ibaresi konmuştur. Eğer o sunucuda değiştirmeye çalıştığınız pilot adı yoksa TR ibareleri kalkmaktadır, yine de bu durumla ilgili Support'a ticket atabilirsiniz. Fakat ticket atarken aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atmayı unutmayınız.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

cevaplar icin tesekkur ederim

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.
    Lütfen soru sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar.

6. Benim nickimde de tr2 vardı başta sildim kalktı bir daha gelmedi.

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

TR* İbaresi kaltıysa bir daha gelmeyecektir.
    farklı bir kullanıcı adı seçmeniz istenecektir.

iyi forumlar.

8. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

sagolun cevaplar icin, konu kilitlenebilir

9. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.