kullanıcı adı değişme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-LyVio-. tarafından 19 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-LyVio-.

.-LyVio-. User

arkadaslar ben hesabımı face ıle acmak istiyorum her türlü güvenlik önelemini almış bulunuyorum face hesabında
    aslında faceyle gırebılıyorum fakat kullanıcı adıylada girilebildiği için çok şüpheliyim nasıl değiştirebilirim oyundaki ismim farkli oyuna girdiğim isim farklı .
    üye ismiyle girişi kaldırmak veya değiştirmek nasıl oluyor acil cevap verirmisiniz.
    deminden hesaba baskabırısı girdi acil

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kullanıcı adı en son yapılan güncelleme ile artık değiştirilememektedir artık kalıcıdır ve değiştirme yapamazsınız sadece oyun içi nic değiştirme mevcuttur.

3. BlowRises

BlowRises User

Mod'umuz gerekli bilgileri vermiş , kullanıcı adını maalesef değiştiremezsin fakat oyundaki nick (ismi) değiştirmen mümkün

Sol tarafta hangarın oldugu bölümde pilot profili bölümünü göreceksin ordan değiştirebilirsin.

İyi Forumlar.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya cevap veren arkadaşımıza teşekkürler gerekli cevaplar verilmiştir kilitlenmesi uygun farklı sorularınız olursa lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.