KULLANICI ADI DEĞİŞTİRME!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu konuya görüşün nedir ?

1. Evet Olumlu +1 Oy gereken yapılsın istiyorum

oy sayısı 12
    85,7%
  2. Hayır Olumsuz -1 Oy gereken yapılmasın istemiyorum

oy sayısı 2
    14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Selamun Aleyküm

NİCK DEĞİŞTİRME ZAMANI! adlı konu başka oyuncunların kural ihlali yüzünden kapnmıştır. Sizden istediğimiz kuralları ihlal etmeden oy kullanıp gereken desteği vermeniz. Vidio yu izleyerek konu hakkında yeterli bilgiye sahip olabilirsiniz.

Hayırlı Forumlar

Son düzenlenen: 30 Ekim 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İsminizi kaybetmeniz durumunda şifremi unuttum portalından nickinizi mailinize istetebilirsiniz.Şayetki mailine ulaşamayan birine zaten oyun destek vermemektedir.

İyi forumlar

3. MKS-705

MKS-705 User

Modum konunun farkındamısınz değilmisiniz ?

İsim kaybetme falan yok ortalıkta Maile herkes ulaşabiliyor istenen Girişteki Kullanıcı adının değiştirilme hakkı verilmesi ve sadece bir kere verilsin diyoruz başka bir şey yok.

ya ben anlatamıyorum ya da kimse beni anlamıyor :(

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Videonuzda eğer world dosyasını kaybedersem hesap gitti demişsiniz böyle bir durum mevcut değil.Ayrıca darkorbit bu yeniliği yaparken geri adım atmayı kabul etmiş olsaydı zaten bir hak verirdi güvenlik ile ilgili bur durumda istifade verileceğini sanmıyorum fikrimce.

İyi forumlar

5. MKS-705

MKS-705 User

vermesin devam etsin, gerekeni biz yaparız artık. Başbakanımızın dediği gibi diyorum ; daha foruma da gelmem forum benim için bitmiştir konu monu takip makip etmem. ben söyliceğimi söyledim ben anlatmasını bilmiyorum dil anlatımım bozuk konuşma falan anlayan yok anlatımıyorum problem bende arıza bende. buraya kadar. sizlere keyifli güzel sağlıklı haklı bol bol forumlarda kasılmalar iyi oyunlar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben sizlere fikriniz kötü anlatamadınız diye bir tabir kullanmadım.Videoda hesabımı kaybederim demişsiniz hiçbirşey kaybetmezsiniz şifre ister gibi tekrar nickinizi getirtebilirsiniz.Ancak bir yerde durup durmamak sizin fikriniz bizler sadece olumsuz yönleri ifade ettik.

İyi forumlar

7. Chroma

Chroma User

MOD'um arkadaş giriş nikini yani ''Kullanıcı Adı'' nı değiştirebilelim diyor.

Ayrıca MOD'um herkes bu işlemi yapamayabilir sonuçta miskin bir milletiz :)

Şimdi MOD'uma da hak veriyorum çünkü Word gidince hesap gitme söz konusu olmaz. Ben eski forumda da bulunduğum için giriş adım forumda kayıtlı. Konu açtıysam (ki açmışımdır) ilgili konuyu arıyorum sonra açtığım konuda konuyu açan kısımdaki ismimi kopyalıyorum yapıştır , şifreyi yaz bitti.

Ama yine de iki taraf haklı tartışmaya gerek yok ... bu arada MKS-705 gerçekten daha detaylı ve anlaşılabilir dilde yazmalısın ... ben anladım hemen ama herkes anlamayabilir (Belki ben bile yanlış anladım ...)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. Önceki konuya verdiğim desteği bu konuya da veriyorum +1.

9. oyuna giremediğim için forumda vakit geçirmeye başladım,, konu dikkatimi çekti,, MKS adlı arkadaşa hak veriyorum benim de oyuna giriş nickim şekilli,, ben bu sorunu şu şekilde hallettim,, darkorbit giriş sayfasını yer imlerime kaydedip sürücü özelliğini kullanarak isim ve şifreyi hafızaya aldım,, yani her seferinde isim ve şifre yazmam gerekmiyor,, bunun dışında ola ki pc de bir sorun olur yada başka bir pc den oyuna girmek istersem diye hesap giriş ismimi mail hesabımda taslaklar bölümüne kaydettim,, bir başka pc den girmem gerektiğinde mail hesabımı açıp taslaklardan ismimi kopyala-yapıştır yaparak oyuna rahatlıkla girebiliyorum,, bu çözümü size de tavsiye ederim ,, böyle bir sebepten oyuna yada foruma küsmeniz sadece sizi keyif aldığınız şeylerden uzaklaştırmaya yarar,, bence sizi mutlu eden hiçbir şeyden vazgeçmeyin..

bu arada saatler geçti oyuna hala girilemiyor :cool:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.