Kullanıcı adı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Papaz™ tarafından 21 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Papaz™

Papaz™ User

Merhaba herkese, Benim ufak bir sorunum var sizlere anlatacağım ve inşallah yardımcı olabilirsiniz. Sorunum ; fransa3 te arkadaşın bi hesabı var. Ama mail adresini ve kullanıcı adını hatırlamıyor. Aslında kullanıcı adını hatırlıyor fakat çok şekilli olduğu için kaybetmiş şimdide giremiyor. Bana bir soru sordu ; " acaba serverdaki tüm oyuncuların listesine bakamıyor muyuz ismimi görürsem alır girerim" dedi. Ve hesabıda öyle kötü bi hesap değil. Emek harcanmış bi hesap. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? sizden isteğim fransa3 teki oyuncuların listesine erişebilme şansım varmı ? Hesabın adı jacksparrow ama şekilli. Eğer konuyu yanlış yere açtıysam sizlerden özür diliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar ve oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ocak 2016
  2. Sanırım genel sıralamaya bakılmıyor veya ben bulamadım. Daha kolay yolu arkadaşın herhangi bir kapıyı kaç kere yaptığını biliyorsa şöyle bakabilirsiniz;

Buradan kapı sayısı sıralamasına bakarak bulabilirsiniz.

3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle mailiniz ile birlikte kullanıcı adımı unuttum diyip gelen mailden kullanıcı adınızı öğrenebilirsiniz.Diğer bir yol Şeref salonu-En iyi kullanıcılar menüsünden toplam sıralamaya tıklayıp açılan pencereden tekrar en iyi kullanıcıları seçmeniz tüm serverın sıralamasını gösterecektir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.