Kullanıcı adı ve Forumdaki silinen konular

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve -ŞOW-YAPMA-EWLAT- tarafından 14 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle ben forumdaki kullanıcı adımda değişiklik yapabiliyor muyum. Malum 2012 senesinde koyduğum bir kullanıcı adı ve burada gözüküyor. Rahatsızlık duyuyorum.

Onun dışında internet üzerinde arattığım sorunlar ile ilgili bulduğum sonuçlar forumun hep anasayfasına yönlendiriliyor. Bu konular silindi mi? Silindiyse sebebi nedir? Çünkü sürekli baktığım birkaç konu vs. vardı.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kullanıcı adını yanılmıyorsam belli başlı durumlarda support değiştiriyordu. Tabii ki uygunsuz olanları filan normal durumlarda değişim yapıyorlar mı bilmiyorum.

Bazı konular ya siliniyor ya da arşivlere taşınıyor. Silindiyse görünmez veya arşive taşındılarsa üyelere açık olan şahsa yine ulaşılabilir ama üyelere kapalı arşivdeyse ulaşamazsın.

3. Forumda arıza vardı, alan adı değişti ya da buna benzer bir şey oldu. Teknik detaylara hakim değilim ama eski forumla şu anki forum tam anlamıyla aynı değil. Bu yüzden eski forumda kalmış konulara ulaşamıyorsun.

Yukarıdaki görseldeki gibi "Önbellek" butonuna tıklarsan çoğu konuya ulaşabilirsin.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Google'den arayarak giremediğim konular için ben Oyunla ilgili S.S.S.>Açıklamalar/Sözlük yapıyorum ve genellikle kolayca aradığım konuyu buluyorum, ancak oyuncuların sorduğu sorular olmuyor direkt yetkililerin hazırladığı sorun çözümleri veya direkt oyunla ilgili konular(En basitinden genellikle aradığım kapılarla ilgili bölüm) şu an için sorun düzelene kadar geçerli bir çözüm sanırım :)

Minerva bunu beğendi.
  5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba ,

Şuan için Forum kullanıcı adı değişikliği mümkün değildir.

Miscozra[Türk] Arkadaşımızında belirttiği gibi Google arama motorunda bir konuyu aradığınızda adres uzantısının sonunda tik işaretini tıklamanızda önbellek adında küçük bir button çıkmaktadır bunu tıklayarak google önbelleğine yüklenmiş eski foruma ulaşabilirsiniz. Örneğin
    upload_2019-12-14_18-15-20.png

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2019
  6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

@-=ODIN=- in cevabına ek olarak,
    Arama motorunda karşınıza çıkan konuların bağlantı adreslerini kopyalayıp eski forum domainin yerine yenisini (https://board-tr.darkorbit.com/) yazmanız takdirinde de ilgili konuya ulaşabilirsiniz.

Ayrıca @ateistkeci kullanıcımızın da belirtmiş olduğu gibi buradaki konudan pek çok rehbere ve SSS'e ulaşabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Herhangi bir sorum yok konu kilitlenebilir.

İyi forumlar.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.