Kullanıcı adı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tuncer tarafından 12 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tuncer

tuncer User

Ben oyundaki adımı değiştirebiliyorum fakat kullanıcı adımı değiştiremiyorum önceden şekilli yaptığım için çok zorlanıyorum onu nasıl değiştirebilirim ?
    Teşekkürler...

2. Böyle bir şey mümkün değil malesef.

3. tuncer

tuncer User

önceden oluyordu ben çok zorlanıyorum

4. Ama önceden. :)

Şu anlık oyun giriş adınızı değiştirmek mümkün değil malesef.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Önceden oluyordu fakat yeni sistemde güvenlik amacıyla giriş nickleri oyunda gösterilmiyor maalesef.İyi forumlar.Değiştirmenizin imkanı yok.

6. tuncer

tuncer User

hiçbir yolumu yok olmaz ki böyle benim nick banlanmıştı önceden bu halde kaldı bir yerden kopyalamadığım müddetçe giremiyorum ve bu beni çok zorluyor mutlaka bir yolu olmalı bunun

7. KARANLIK

KARANLIK User

Maalesef herhangibir yolu yok değiştirmenizin bu sizin zararınıza değil daha güvenli bir oyun için yapılmıştır.İyi forumlar.

8. tuncer

tuncer User

tamam güvenlide ben nickimi sürekli bir yerlerden kopyalamak zorunda kalıyorum buda kötü bir mod aracılığıyla yada bir şekilde bu sorunun çözülmesi lazım

9. KARANLIK

KARANLIK User

Bu konuda elimizden gelen birşey yok maalesef cevap değişmeyecek ancak siz yinede supporta yazabilirsiniz iyi forumlar.

10. Hesap güvenliği ve çalınmalara karşı böyle bir sistem getirdi bigpoint bu yüzden değişmesi imkansız.

11. KARANLIK

KARANLIK User

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.