Öneri Kullanıcı Adlarına Yeni Bir Düzenleme: Tartışmalara Son

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тüякιşн_¢σмαη∂σ tarafından 5 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu Değişiklikler Getirilsin Mi ?

1. Evet Getirilsin

2. Hayır Getirilmesin

3. Kararsızım

4. Geliştirilmeli

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba;

Lütfen konuyu okurken kendinize göre değil genel açıdan düşünün bu öneri tamamen iki açıdan da düşünülerek tasarlanmıştır....

Son yaşanan olaylardan dolayı bütün ülkenin sinirlerinin yerinde olmadığı ve zaman zaman bu durumdan dolayı tartışmaların olduğu ortadadır. Chattende görebileceğiniz gibi. Bu önerim sayesinde oyundaki ayrım minimum seviyeye inecektir

1-) Nickname lerde Siyasi veya siyasi bir sembol içeren , tartışmalara sebep olabilecek sembollerin kullanımına izin verilmeyecek bunlardan en başta geleni Kürt ve CcC dir. Lütfen ırkçı veya şucu bucu diye düşünmeyin iki isimde siyasi bir algıya sebep olmaktadır...
    2-) Kullanıcı adlarına dil düzenlemesi: Bundan böyle kullanıcı adları sadece Türkiye sunucularında Türkçe ve İngilizce olabilecek(isteğe bağlı olarak Almanca ve Fransızca gibi ekleme yapılabilir ) , Kürtçe kullanıcı adlarına izin verilmeyecek , değiştirilmesi istenecek

Bu gün gördüğüm olaylardan sonra yukarıdaki iki maddenin oyun içi ve sohbette büyük tartışmalara sebep olduğunu gördüm. Bu düzenlemeler getirilirse oyun oyuncuların stres yapacağı bir yer olmaktan çıkıp oyunun tadını çıkartabilecekleri bir yer olabilecek. Yukarıdaki değişimler sonucu oyun içinde gerek siyasi gerekse ırk olarak ayrımlar en aza indirilebilecek böylece ortam biraz daha rahatlamış olacaktır

Tekrar söylüyorum amacım ırkçılık şu bu siyasi tartışma vs çıkartmak değil chat ve oyun ortamını biraz rahatlatmaktır. Konuya yapacağınız siyasi yorumları lütfen kendinize saklayın !

iyi oyunlar

GREED bunu beğendi.
  2. Bana farketmezde 2. madde benim nicki etkiler mi acaba? Hiçbir anlamı yok hiçbir dildede değil? Serfric

3. Hayır dediğim gibi dil seçenekleri olabilecek. Sadece Türkiye sunucularında kürtçe kullanılması tartışmalara sebep olduğundan kürtçe nickname ler yasak :)

4. GREED

GREED User

Olmalı din konusunda da böyle olmalı adam çette dini kavga çıkarıyor veya aynı biçim ırk kavgası çıkarıyor +1

5. Evet arakdaşlar konuya destek verelim lütfen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.