Kullanıcı Başlığı Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve İASIK tarafından 7 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İASIK

İASIK User

• Merhaba değerli forum kullanıcıları uzun süredir oyundan uzak kaldığımdan dolayı bu konuyu açma gereğini duydum aklıma takılan bir noktayı sizlere sormak istiyorum. Eskiden tek nick yazardı gemi altında artık TR1 TR2 gibi ibarelerde yer alıyor nedeni nedir?

• Bir diğer sorum ise Euro olarak ikramiyeler var o ikramiyeler nerelerde nasıl ve ne şekilde kullanılıyor bilgi verirseniz sevinirim.

İyi forumlar iyi oyunlar dilerim.

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İlk sorunuzun cevabı olarak server birleşmesi olduğu için misal tr2 oyuncularının tr3 sunucusuna taşınması gibi olayda ayrıştırılmak için kullanılmıştır.Oyun ana sayfasından eğer size ait bir nick birleştiğiniz serverda kullanılmıyorsa tr2 ibaresini silerek yeni nickinizi kullanabilirsiniz.
    İkramiye Euro bildiğiniz üzere Jackpot Arena etkinliğiyle bir bağlantısı var idi fakat Jackpot Arena bazı sorunlardan dolayı kaldırılınca İkramiye Eurolarda avantaj kutularından çıkmamaya başladı.

Başka bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. İASIK

İASIK User

Değerli vaktinizi ayırıp sorularımı cevapladığınız için teşekkür ediyor konunun kilitlenmesini talep ediyorum iyi forumlar dilerim.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Görevimiz efenim ^^ İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.