Kullanıcı İsmi Değiştirme Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yakamozyeliTR1 tarafından 27 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın forum ekibi 3 gündür nik değiştirecem diye uğraşıyorum aldığım uyarı hangi karakteri yazdıysam bu karakterler kullanılamaz diyor. aynı karakteri adam kullanmış ben niye kullanamıyorum onu anlamadım....

2. Nicke özel karakter koyma kaldırıldı.Önceden koyanların ismine dokunulmadı artık özel karakter konulamıyor.Güncelleme ile geldi bu.

.Paradoks. ve yakamozyeliTR1 bunu beğendi.
  3. saçma bişey yapmışlar yaw 2 saatim gitti boşa nik değişecek diye millet uğraşsın dursun

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Atakentlistyla üyemizin de belirtmiş olduğu gibi oyun içerisindeki kullanıcı isimlerinde artık özel karakterler kullanılamayacaktır. Var olan kullanıcı isimleri aynı şekilde devam edebilirken, yeni kullanıcı isimlerini yasaklanmış olan bu karakterlerle oluşturamayacaksınız.

Ayrıca forumda tamamen büyük harf kullanımı yasaktır, bu nedenle konu başlığınızı düzenlemiş bulunmaktayım. Lütfen tekrarlamayın.

Konu ile ilgili başka sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2019
  5. Nickini gizleyen oyuncular vardı, yapamasınlar diyede böyle yaptılar.

Manitu bunu beğendi.
  6. yine şekilli harflerle yapılıyor nick ama enteran şekiller falan kabul edilmiyor artık bence olması gereken o

7. Yeri gelmişken oyuncu nick'leri renkli ( harfler )kullanan oyuncular var nasıl yapılıyor? Ayrıca yasak değilmi?

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz durum klanlar arası ilişkilerden kaynaklanan renk kodları olabilir mi? Eğer değilse "Sohbet" bölümünde konu açarak ekran görüntüsünü mesajınıza ekleyebilir misiniz tam olarak neyi kast ettiğinizi anlayabilmemiz için?

İyi forumlar.

9. Modum nickinde yeşil tik, sarı yıldız, kırmızı çarpı işareti gibi şekil olan oyuncular var. Bahsettiklerimiz, büyük ihtimal değişiklikten önce nickini böyle yapan oyunculardır. Nick değiştirmedikleri sürece nickleri böyle kalacak.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

*DELİBEDRİ* 'nin mesajındaki ifade oyuncu isimlerindeki renkli harfler olması nedeniyle bu cevabı vermiş bulunmaktayım. Belirtmiş olduğunuz özel karakterlerden farklı kullanımlar mevcut ise bununla daha önce karşılaşmamış olduğumuz için "Sohbet" bölümünde bizlerle paylaşmasını istedim. :)

İyi forumlar.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  11. yildizci

yildizci User

Forumda ki nick ımızı nasıl değiştiriyoruz ?

12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forumda kullanıcı adı değiştirilememektedir. Ayrıca lütfen bir başka arkadaşımızın konusunda sorunuzu yazmak yerine yeni konu açmaya çalışınız, böylece konu bütünlüğünün bozulmasına engel olmuş oluruz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.