Kullanıcıların kafasındaki soru ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **-Rock_Star-** tarafından 27 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerli forum adminleri biliyorum destek ekibine mudahale etme veya onların yaptıklarını yapabilme yetkiniz ne yazıkki yok ancak sizden şöyle birşey rica etmek istiyorum.

Siz bizlere göre(yani oyunculara) daha rütbeli ve üst makamlar ile daha kolay iletişim kurabilen veya daha çabuk soru iletebilen ve daha doğru cevap verilen insanlarsınız,

Biz forumda olan/olmayan birçok insan Script çalışmalarının başlayıp başlamadığını, başladı ise tahmini bir süre olarak ne kadar süreceğini merak etmekteyiz.

Lütfen bu durum hakkında bir bilginiz veya öngörünüz varsa bizlerle paylaşabilir misiniz ?
    Eğer ki yoksa ise bu durumu yetkili makamlara iletim net veya yuvarlama fark etmeden sorup bize iletebilir misiniz? Buda mümkün değilse en kötü ihtimalle haftalık raporunuz ile bu soruyu yönlendirebilir misiniz.

Şimdiden teşekkürler...

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda bu konu hakkında duyuru yapılmış ve script çalıştırıldığı belirtilmişti.
    Bu süreci etkileyen bir çok faktör olması nedeni ile yaşanan gecikmeler olmaktadır ve bu nedenle gün vermemiz imkansızdır. Fakat çalışmalarda artık sona gelindi diyebilirim.

İyi forumlar.

3. Bunu samimiyet ile söylüyorum sizde haklısınız kesin birşey demek yalancı durumuna çıkmanıza ve birçok soruna sebep olabilir. Ben o kadar fazla beklemedim yalan olmasın 1 haftadır beklemekteyim ama konulara bakınca 1 ay bekleyen insanlar var ve bu durum can sıkıyor ne yazıkkı...

O yüzden sizden böyle bir soru talebinde bulundum Yani çalışmalardan güncel olarak haberiniz var mı. (Örneğin %80 i bitti- %90 ı bitti veya son dokunuşlar yapılıyor gibi.)

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Her sunucu için aktarılması gereken veritabnının boyutu farklı olması vb. nedenlerden sürecin yüzdelik olarak ne kadarının tamamlandığını söylemek imkansız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.