Kullanım Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *^*AnGaRaLı*^* tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar benim sorum goliath tasarımlarının yeteneklerinin kullanım süresi
    mesela sentinel tasarımının kale yeteneğini aktifleştirince kaç saniye aktif kalıyo
    bütün tasarımların sürelerini yazarsanız sevinirim
    bide bekleme süresi bütün tasarımların 15dk ye inmiş diyolar doğru mu
    şimdiden teşekkür ederim iyi forum ve oyunlar :)
    bide kuzenime özel teklif geldi oyuna her girdiğinde açılıyo %33 indirim var 13 tl ye 30k uri veriyolar bu teklifler herkese gelir mi aynı mı gelir ne zaman ve nasıl gelir
    hazır konu açmışken bunu da burda sorayım dedim inşallah hata etmemişimdir :)

2. sentinel,venom,spectrum,solace,diminisher bu tasarımların yetenek dolma süreleri aynıdır.
    sentinel yeteneği 2dk sürer %30 kalkana gelen darbeyi azaltır (kalkan biterse işe yaramaz)
    solace yeteneği anında kullanılır ve biter(sana 80k can basar grubundakilerede 50k sanırsam)
    spectrum 30 saniyedir (%80 gemiye gelen lazer hasarını önler.senin vuruşunuda biraz düşürür)
    diminsher ve venomu kullanmadığım için bilmiyorum.

özel teklif herkese gelebiliyor oyunaki aktiflik süresi yaptığı alışverişe göre farklılık gösterebiliyor 1 kez kullanılma hakkı var.

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bu konudaki kapsamlı bilgileri Buradan ve Buradan edinebilirisniz.

Keyifli forumlar.

4. şimdi benim burda hala anlamadığım bazı şeyler var
    1) venom tekillik yeteneğini kullandık diyelim npc yi 20sn de kestik başka npc ye geçince yetenek devam ediyo mu yoksa tek hedefli bi yetenek mi
    2)diminisher de aynı soru hedef değiştirince yetenek bitiyo mu

5. Tek hedefte etkilidir ikisi de, sonra soğuma süresini beklersin.

6. Bnm bildiğim spectrum haricilerin 20 dk spectrumun 15 dk olduğu

Bitiyor denedim sakın yapma öyle yetenek birini kessin ben ötekini yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2015
  7. hepinize teşekkür ederim çok faydalı oldu son bi soru daha sorucam sentinelin yeteneği tek hedefli değil galiba yoksa o da mı tek hedefli

8. Yok tek değil kalkanın etkinliğini saldıran herkese savunuyor

Yani baya miss vuruyorsun

9. teşekkür ederim konu kilitlenebilir

10. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.