kupier geri bildirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve malıbu44 tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malıbu44

malıbu44 User

slm şuan kapıdayım fakat 1 tane yaratık işaretlenmiyor ama o bana hasar veriyor geri bildirimi nereye yapacam bulamadım buraya yazıyorum.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Kapı ile ilgili görüş , öneri ve şikayetlerinizi , Kuiper Kapısı Sizce Nasıl? konusuna yapınız.

Sorununuza gelecek olursak , Tam olarak Hangi NPC İşaretlenmiyor ? Adını yazabilirmisiniz ?

Kapının hangi bölümünde olduğunuzu yazarmısınız ?

İyi Forumlar

3. malıbu44

malıbu44 User

streuner soldier buna yakın bi ismi var. sadece kamikaze patlıyor hasasr veriyormu bilmiyorum yani kapı ile ilgili sorun olursa yazın demiştiniz yaratık işaretlenmiyor videoya aldım son bölümdeyim 2 uber kaldı 1 tane sabit yaratık var bide bu strenuer soldier var

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Teşekkür ederiz , Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba ?

Bahsi geçen NPC Hiç bir şekilde işaretlenmiyor mu ?

İyi Forumlar

5. Modum bu sorunu test ederken bildirmiştim sanırım düzeltememişler.

6. malıbu44

malıbu44 User

devam etmiyor patladım :D onu işaretleme uğraşırken video çekem, foruma yazayım derken yemek saati geldi patladım :D videosunu aldım banlayın o npc yi

ayrıca artık tasarım veya uri vermiyor % 1 mi yaptılar şansı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Kasım 2015
  7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Geri bildirimlerinizden dolayı teşekkür ederim

Durum bildirilecektir

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.