Kupon kodları telafisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯»•«SÜNNETÇİ»•«¯¯®_ tarafından 29 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba forum yöneticileri.
    Uzun süre oyuna ara verdim ve tekrar geri dönmeye karar verdim fakat oyun hesaplarım diğer hesaplara göre çok kücük ve ezik kalmaktayım darkorbit tarafından bana gönderilmiş ama süresi dolmuş olduğu için kullanamamaktayım. 15 20 gün süre ile kaçırdığım kodların telafisi olurmu bu konuda destek oluna bilirmi ?

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı forum kurallarına uygun düzenledim.
    Maalesef süresi geçen kodların geri kullanımı mümkün değildir :(

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2019
  3. yildizci

yildizci User

Adaleti gören olursa el kaldırsın.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu kodlar her pilotun mailine gönderilmişti, bu yüzden herkes kullanım hakkına sahipti. Bundan daha adil bir düzen olamaz maalesef, mail içeriklerinizi kontrol etmek tamamen sizin inisiyatifindedir. Kaçırılan hiç bir koddan yönetim sorumlu değildir, o yüzden adaletten bahsederken tarafsız olun.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Sempatik.57 bunu beğendi.
  5. Şimdi şöyle bir örnekle açıklayayım. Siz gidip marketten bir kutu süt aldınız. Sütün son kullanma tarihinin geçmesine 1 ay var. Siz bir ay bu sütü içmeyip, bu sütün son kullanma tarihi geçmiş diyorsunuz. DarkOrbit'in yaptığı yanlışlar var ama bu konuda sorumluluk ve hata sizde. O nedenle bu çabanızdan bir sonuç elde edemezsiniz.

Minerva bunu beğendi.
  6. Sa.knk

Sa.knk User

Her ay yeni kodları gönderiyorlarmı ve ben nasıl abone olcam

7. Benim hesabıma hicbir kod gelmedi ve benim 3 tane nikim var hepside bultene aboneyim kodlar ne zaman gönderildi içeriği neydi

mks42 bunu beğendi.
  8. yildizci

yildizci User

sayın S-Moderator benim mailime bu konu ile ilgili tek 1 mail dahi gelmedi. mailim kayıtlı ayrıca support tan da dönem dönem tarafıma yanıtlar verildi başka konular hakkında ama mail felan gelmedi. emin misiniz bu konuda tarafsız mı olmalı mıyız ? bakın üstteki arkadaş da bana mail gelmedi diyor. Eminim bir hata olmuştur ve bize gelmemiştir :D

iyi forumlar.

9. Aynı sorundan muzdaribim bu kodlar tekrar atılır mı epostaya gemiyi kasamıyorum o kodu kullanabilsem çok yardımcı olurdu umarım tekrar kod yollanır daha önce de yollamışsınız çünkü

10. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Her ay yeni kod gönderilecek diye bir durum yoktur. Bültene nasıl abone olacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.

Kodlar merkez ekip tarafından belirlenip gönderilmektedir. Şu an için bizlere maalesef böyle bir bilgi gelmemiştir.

Arkadaşımızın attığı mesaja bakarsanız uzun süre girmedim ve gelen kodu kaçırdım diye belirtiyor. Bu da '' Orbit'e dön ve ücretsiz bonusunu al '' adı ile atılan mail kodudur, ve sürelidir. Takım arkadaşımın cevabı ona istinadendir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2019
    Manitu bunu beğendi.
  11. oben

oben User

banada gelmedi mail sendikalılaramı geliyo yoksa..

mks42 bunu beğendi.
  12. Herkese kod gelmedi arkadaşlar.
    Hesabına belli bir süre girmeyen kişilere sistem otomatik kod atıyor veya atmıyor. Kesinlikle kod gelecek diye bir durum da yok.

13. oben

oben User

iyi işte bende girmedim hesabıma aylarca neden gelmedi ben gelsin diye girmemezlik yapmadım oyundan soğudum girmedim..ya herkese gelsin yada kimseye gelmesin..***..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2019
  14. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Öncelikle topluluk içerisinde bir başka kişiye hitabınızı düzeltiniz, kimse kimseye 'Sokak Ağzı' diye tabir edilen şekilde konuşmaya ne hakkı ne de yetkisi yoktur ki buna bizlerde dahiliz. Şimdilik mesajınızı düzenlemiş bulunmaktayım.
    Kod meselesi ise; herkese gelecek diye bir kaide ne yazık ki yok. Sistemin bu tarz indirim ve kodları ne şekilde kriterlere göre belirlediğini de bizler bilemiyoruz. Lütfen bundan faydalanabilmek için Haber Bülteni aboneliğinizi yapın ve BigPoint maillerini filtre taramasından çıkarsın, gerisi artık sistemin algoritmasına bağlıdır.

İyi forumlar diliyorum...

.Paradoks. bunu beğendi.
  15. oben

oben User

sokak ağzı ne ..

16. mks42

mks42 User

Bende aynı durumdan muzdaribim nedense bizim maillere hiç kod veya en kötü oyundan(oyun ile ilgili) hiç bir mail gelmiyor :S bu işte bir terslikler olmalı tabi ilgilenen olmayacak orası ayrı bi konu
    dipnot:Bültene aboneyim

47OkYaNuS47 bunu beğendi.
  17. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Maillerin Spam/Gereksiz kutusuna düşmediğinden, düştüyse bu bölümlerden çıkardığınızdan ya da Bigpoint'e ait mail adreslerinin mailinizde engellenmiş adresler arasında yer almadığından emin olunuz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  18. mks42

mks42 User

Emin olduğum için o yazıyı yazmış bulunmaktayım zaten iyi forumlar :)

19. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Takım arkadaşım Minerva'nın bahsetmiş olduğu durumların hepsini sağlıyorsanız ve E-Bülten'e abone iseniz şu ana kadar hiç mail gelmemesi olağan bir durum değildir. Konu ile ilgili dilerseniz support ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Konu amacından saptığı için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.