Kupon Kodları

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Criss_Cross tarafından 19 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle kolay gelsin,

Bugün mailimi kontrol ettiğim zaman bir hesabıma kupon kodu gelmiş ve son kullanım süresi şubatın 28'i olarak gösteriyor.
    Şunu merak ediyorum 2 hesabım var aynı mailde diğer hesabım için bu kupon kodu neden gelmedi. İkisi de aktif olarak oynadığım hesaplar yani ara verilince gelen kupon kodlarından değil. Açıklayıcı bir şekilde bilgi verirseniz çok teşekkür ederim şimdiden =)

SİİRTLİ{97} bunu beğendi.
  2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Kodları merkez ekip belirliyor inanın bir bilgimiz yok.

Saygılarımla,

Amiral34.

Criss_Cross bunu beğendi.
  3. Bu durumun iletilip ya her hesaba ya da hiç bir hesaba gönderilmesin diye bir seçeneği mevcut mudur modum ?

4. Amiral34

Amiral34 Guest

Mail masajının en altında haber bülteninden çık diye bir bölüm olması lazım kontrol eder misiniz?

Saygılarımla,

Amiral34.

5. Hayır o şekilde değil modum ya herkese kod gelsin böyle seçili kişilere değil ya da kimseye diyorum :D

6. Amiral34

Amiral34 Guest

Kusura bakmayın ya o sıra forumda bir adet saygısız bir şahıs vardı da küfür ediyordu ona kaydı dikkatim :|

Aslında dediğinize kafamdan cevap verdim ama yazıya dökmemişim. Merkez ekip belirliyor bunları, bir bilgim yok.

Saygılarımla,

Amiral34.

Criss_Cross bunu beğendi.
  7. gelen kodlar genele değilse aktif olmayan hesaplara geliyor son gelen kodlar =Bugün uğra ve bu harika yeni içerik güncellemesine göz at. 5.000 UCB-100 Lazer Cephanesi, 5 İzin, 5 Hızlı Kupon, 2 GGEU ve 3 günlük Premium içeren aşağıdaki fantastik kupon kodunu kullan! şeklide idi server numarası ve ID=yazıyor hangi server ve gemi olduğuna dair başka hesapta kullanılmıyor.diğer yandan 1maile 2 hesap kayıt etmeni önermem çünkü bildirim gelmeme durumu söz konusu olabiliyor.

8. Evet aynısı geldi bana da fakat aktif kullandığım hesap olmasına rağmen geldi

9. Nemesis306

Nemesis306 User

Üzümü yiyin bağını sormayın ;) Belki de bug olmuştur. En iyisi sorgulamamak. Zaten bug sorgulayınca da bir şey olsa...

10. O zaman modum konu kilitlenebilir.

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eskiden aktif oynana hesaba gönderilirdi fakat politika değiştirip aktif olmayan veya fazla aktif olmayan hesaplara yollanmaya başladı. Mantık olarak o hesapları yani bir kişinin bir hesabı mantığı ile o kişi geri döner diyerek. Fakat yollanan kod içerikleri de aslında pek cazip olmuyor maalesef.

Yani kısacası bir değişiklik yapmazlarsa bu kodlar aktif olmayan veya fazla aktifliği olmayan hesaplara yollanmaya devam edecektir. :)

12. oben

oben User

6 ay oynamayınca gelen kod.
    • Hades Kapısı
    • 1 aylık Premium
    • 4 Haftalık İndirim-Avantaj-Paketi
    • 20 saatlik HON-B01
    • 20 saatlik XP-B01
    • 40.000 UCB-100
    • 50 Ekstra Enerji

Nemesis306 bunu beğendi.
  13. Vurdum kilidi iyi oyunlar.