kupon kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yeni_Çeri1299 tarafından 28 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kupon kodu kullandım ama içerik olarak ne aldım öğrenemedim nasıl öğreneceğim bunu

2. Kodu nereden aldınız?

3. facede kod paylaşılmış ben kullanamadım zaten bu kodu kullandın diyor twichte almıştım kod galiba ondan kullanamadım

4. Darkorbit Facebook sayfasında paylaşıldı az önce ordan tesadüfen denk geldi

Bu arada Pre+indirim paketi ile GG yi 25 uri basıyorum ya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2015
  5. Vipiniz yoksa veya varda süresi uzadıysa 24 saat geçerli %30 indirim ve 1 haftalık vip almışsınız.

6. indirim paketi yoktu baktım kodu kullandık dan sonra da baktım yoktu. GG deki indirimi görünce kendim aldım inidirim paketini . Bu arada sizde GG indirimi kaç görünüyor

7. Vip + Galaksi kapısı indirimi ile 1 gg = 64 uri.

8. %30 indirim almışım sanırım . Bide yöneticilerden nerden öğrenebileceğim hakkında bilgi alsam

9. Sanırım bunu biz buluyoruz :D Nereden aldıysan ona göre bilgilendirme yaparlar veya buradan öğrenirsin. Seyir defterinde bile kodu kullandın diyor ne geldiği belli değil.

10. Diğer konulara yorum yapılıyor , bu konu ya neden gerekli cevabı vermiyorsunuz yönetici arkadaşlar kaç saat oldu ? Almanya yı mı arayıp soralım ?

11. Merhaba ,

Eğer belli aralıklardaki kodlar'dan daha önceden kullandıysanız tekrar yakın zamanda kullanamıyorsunuz. Diyelim ki kullanabildiniz o zaman genelde 1 hafta VIP 1 hafta indirim kodu ile çeşitli cephanelerin olduğu bir kod oluyor.

İyi forumlar.

12. Öncelikle geçte olsa cevap alabildiğim için sağolun. İçerik olarak ne aldığımı nasıl öğrenebilirim onu da öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

13. Merhaba ,

Dağıtılan kodlarda tam olarak neler vardı bilemiyorum fakat ;

- Genelde 1 hafta VIP 1 hafta indirim kodu oluyor.
    - Çeşitli cephanelerin olduğu bir kod oluyor.

İyi forumlar.

14. Kodu bulamadım nerede paylaşıldı, bende kullanmak istiyorum. Link var mı ?

15. Fazla kodu olan bir arkadaşım varsa kullanamıyorsa bizle de paylaşırsa çok mutlu olurum zaten biticek 2 gün sonra hakkı

16. Merhaba ,

Arkadaşlar paylaşımlardan sonra kapanın elinde kalmıştır yani öyle boşta geçerli kod kaldığını sanmıyorum. Ayrıca etkinlik v.b. bir şey olmadıktan sonra forumda kod paylaşımı yasaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.