kuponumu kullanamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛИĢΛŘΛŁI•¹9°5[§ÍЧU] tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben bu gün v.i.p yaptım ve oyun bir kupon verdi onu kullanmaya çalıştım hatalı kod dedi kodu veriyosunuz ama kullanamıyorum nasıl bi iş bu anlıyamadım.
    kod : 1***********

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2014
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ödeme sayfasından elde edilen kuponlar promosyon kodudur.Promosyon kodunuzu hiç alışveriş yapmamış kişilere vererek faydalanabilirsiniz. İlk alışverişini yapmamış başka oyunculara verilerek alacağı uridiumdan %10 miktarında, hem size hem kendisine bonus sağlar. Oyun içi kuponlar ile alakası yoktur. Uridium > Kuponlar sayfasında kodlar hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Promosyon kodları hakkında daha detaylı bilgi için S.S.S. : Promosyon Kodları başlığını inceleyiniz.

NOT : Promosyon kodundan faydalanmak için ödeme yapılmadan ödeme sayfasından aktifleştirilmelidir.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.