Kurallar ve Ceza Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOPİNGLİBEBE tarafından 13 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın forum modlarım ,
    Son zamanlarda yapılan tarama var ise forum linkini ve dolaşan bir söylentiye göre 2000 hesabın kapatıldığı doğrumu ?
    Ve bot ceza oyun ceza sistemi linkini atabilirmisiniz?
    Bulamadığım için soruyorum

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bot gibi 3. parti yazılımlar için sistem tarafından taramalar gerçekleştirilmekte ve rastlantısal olarak banlamalar yapılmaktadır. Bahsetmiş olduğunuz 2000 hesabın kapatılmasıyla ilgili ise bize iletilmiş resmi herhangi bir duyuru bulunmamaktadır. Bize iletilen her duyuruyu forum üzerinden sizlerle paylaşmaktayız.

Forum listesinde en üstteki Kurallar bölümünden oyun ve forumla ilgili bütün kuralları inceleyebilirsiniz. Sormuş olduğunuz kısımla ilgili olabilecek maddeleri aşağıda paylaşıyorum.
    GİŞ Kuralları'nda belirtildiği gibi:

Oyun Kuralları'nda belirtilmiş olduğu gibi:

Konu başlığınız konunuza uygun olacak şekilde düzenlenmiştir.
    Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Nisan 2019
    Manitu bunu beğendi.
  3. Pnui

Pnui User

Merhaba Oyunda herkes bot hakkında konuşup all chatten yazarken ben ''*** çalışmıyor mu?'' şeklinde bir yazı yazdım ve chatten 2149 a kadar ban yedim bu ne biçim bi mantıktır chat banlı olunca insanın oynayası bile gelmiyor buna bi çare var mı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Nisan 2019
  4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sohbet Kuralları'nda belirtilmiş olduğu gibi:
    Aldığınız ban haklıdır, bot kullanımı yasak iken oraya bot ismi yazmanın hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.
    Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Nisan 2019
    Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.