KURBAN BAYRAMI VE YARASA DÜZENİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KIYAMET_GÜNÜ tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bildiğimiz gibi 330.000 uri çekene yarasa gelecek. Peki 30 ekim cadılar bayramında yarasa gelecek mi ???

2. Merhaba ,

Şu anda bilgi olmadığı için net birşey diyemem. Ayrıca henüz zaman var yani olabilir yada olmayabilir.

İyi forumlar.

3. NASIL yani !! Hazarfen çıakrdınız 182 tl yaptınız. 1 yıldır yarasa uçuşunu bekliyorum kalkmış onuda 182 tl çekene veriyorsunuz. Bu oyun sadece paraylamı oynanıyor !

4. Merhaba ,

Şu anda tasarım ile ilgili bir bilgi yok. Cadılar Bayramı zamanı büyük olasılıkla Yarasa Uçuş Düzeni çıkar gibi geliyor.

İyi forumlar.

5. titans___

titans___ User

hocam bu konu kesin belli olsun şimdi yarasa cadılar bayrramında çıkarmı çıkmazmı zaten şimdi mantığen olması gerekir neden çünki bu kampanya sade bize kurban bayramına özel değilmi? adam diğer servırlar için zaten senede 1 çıkartıyorlar yalanmı? bende diğer arkadaşlar gibi tereddüt de kaldım saygılarımla konuya açıklık gelir se rahatlarız zaten kampanya 4 günlük....3 aylık üyelik ve yarasa değilde benim amacım hercules eksiğim 8 ben 150 bin paketten 8 defa alırsam hercullerim tamamlanır ekonomik olması amaçlı yarasa olmassa olmaz değil aslında ama hercules olmassa olmaz değilmi bunuda göz ardı edemeyorum bu herculesin çıkamaması olayıda bu kampanya anlaışıldı sineğin yağını çıkartıyorlar oyunculardan resmen

6. Merhaba ,

Yarasa düzeni ilk olarak Cadılar Bayramı etkinlikleri ile çıkmıştı. Bildiğim kadarı ile her Cadılar Bayramı'nda satışa çıkıyor. Daha farklı bir düzenleme yapılır mı bilemiyoruz. Dediğim gibi zaman uzun olduğu için net birşey demek zor.

İyi forumlar.

7. 1 senedir cadılar bayramını beklıyom benım gibi çok bekleyenler de vardır, şimdi onuda 330 bin uriyle vericekseniz size hayırlı işler iyi yere dükkan açmışınız...

8. Merhaba ,

Bugün 4 Ekim daha 30 Ekim'e 26 gün var ve şu anda öyle olacak böyle olacak diyemeyiz. Ayrıca bizim vereceğimiz bir karar değildir.

İyi forumlar.

9. titans___

titans___ User

valla ben 1 değil 2 sene daha beklerim benim b
    tçem içinn zor herculese o kadar para vercemde ne olcak vericeği ödül 10 bin euro da ben senede daha fazla kazanıyom zorlasam da artar ama inşallah düşmez 5 senede oynuyorum oyun keyif vermiyor evde para bekleyen çocuk gibi oldu ondan yine daha fazla hayır görür ve daha çok rahatlar yalanmı?

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Renkler kimine göre daha çeşitlidir tabiki sizde herkes gibi kendinizce haklısınız maalesef bu konuda fazla yoruma giremiyoruz alan yine alacaktır bekleyen yine bekleyecektir ama unutmayınız bu bir bayram etkinliğidir ve yeri geldiği zaman yine geçmişte ne çıkıyorsa yada çıkmışsa yine çıkacaktır.

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cadilar bayrami genel etkinlik gelir tum serverlara...yarasa uri ile alinir..Bu bir Tr serverlarina ozel yapilmis hediyeli paket.alip almamak bize kalmis ha almassan bidaha oyunda bunu bulamassin diye bir olayda yok diger turlude bunlara kavusman mumkun,zaten hali hazirda x3 saatinde uri cekecek olana + hediye gelir buda kotu birsey degil bence niye bukdr tepki yaptiniz anlamadim...hezerfanda boyleydi direk malzeme bu uriye satilmiyorki sen istedigin uriyi zaten alican onun yaninda arti hediye veriliyor bence guzel olmus

12. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Sanırım konuya gerekli cevaplar verildi konu kilit

Îyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.