kurşun cmden şikayetçiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uçan_giresunlu tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. futbol tahmin etkinliğini sordum die uyarisiz 1 hafta ban atti işine geleni uyariyor işine gelmeyene direk ban atiyor sporta yazin diceksiniz sanki ilgileniyorlar önüne geleni cm yapiyorsunuz kafasina göre bann atiyor

2. Sussİzle

Sussİzle User

Haklısın dostum +1

3. 1 hafta yoktan yere chatim kapali durucak banimi kaldirmanizi temenni ediyorum kurşun cmye herkez için adeletli davranmasini ayrim yapmamasi gerektiğini işini görevini doğru düzgün yapmasini burdan rica ediyorum

Sussİzle bunu beğendi.
  4. supporta cm leri koruyo bizler olmasak oyunu bıraksak oyun batar batar anlayın

5. supportun sadece cmleri korumadiğini hekez biliyor hiçbişeyle ilgilenmediğini bizim sorunlarimiz ne olucak kurşun cm herkeze adaletli davranmiyor

6. ben bir senedir oyua girmiyordum yeni girdim ama birkaç haftadır gördüğüm kadarı ile cm'ler eskisinden daha dikkatsizler adam birşey yazıyor cm'den ses yok cm adama bakarmısınız yazıyorum 5 dk sonra nick veriniz diyor

7. Uçan giresunlu sen belki maç tahmininden değil de yasaklı bir kelime kullandığın için ban yemiş olabilirsin.En sağlıklı sonuç için supporta ID numaran ile birlikte mail at,niye banlandığını öğren.Haksızsan mail görüldüğü an banın kaldırılır.İyi oyunlar

8. Merhaba ;

Bu tür şikayetlerinizi Support'a yapınız.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.