Kurtarılan Mal Protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SilentsKiller tarafından 16 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar petdeki kurtarılan mal protokolü özelliğinin ve argedeki bağlayıcı ışının kutudaki içeriklere etkisinin nasıl hesaplandığını bilen varsa yardımcı olabilirmi. Hesaplamay çalıştığım şey; ne yaparsam kutudan tek seferde 1 yerine 2 kapı enerjisi çıkar.

2. uzayl80

uzayl80 User

1 baglayıcı ışın 2 5 kademe olcak + pede katlayıcı pro cekeceksin level 3 den sadece pet toplayacak + x4 haritası zaten x2 veriyor hepsi

3. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Aşağıda yazdığım gibi sanırım bu işinize yaraya bilir hesaplamanızda.

İyi forumlar.

Bağlayıcı ışın 11%2%3%4%6%Kutulardan ekstra kargo
    Bağlayıcı ışın 22%6%10%15%20%Bonus kutularından gelenleri arttırır.
    Kısmet 1&22%4%6%8%12%Bonus kutularından çıkan urilerin miktarını arttırır.

4. uzayl80

uzayl80 User

hesaba parayla katlayıcı cekerse tabii faydasını bayaa bi görür ama düz katlayıcı pek fark yapmaz gibi

5. Sağolun modum ancak hesaplamada mesela 100uri + 100x%20 + 120x%12 =144uri mi yoksa yüzdeler toplanıp direk 100 + 100x%32=132uri şeklinde mi hesaplanıyor? İşin içine petin protokolleri de girince hesap daha da karışabilir. Onca uriyi harcamadan önce çöp olmaması için hesaplamaya çalışıyorum.

6. yusufersin

yusufersin User

hesaplamada üst üste ekleniyor örneğin %20 pilot profilinden bonus olsun 10 tanede %3 lük pet kurtarma protokolü olsun pet kutu topladığında %30 pet protokolünden 100x1.3=130 % 20 de pilot profilinden 130x1.2= 156 uridım alırsın.

Sorunda nasıl 2 tane gg enerjisi alabileceğini sormuşsun bunun için toplam bonus oranının % 50 yi geçmesi lazım
    hesaplarsak %20 pilot profilinden gelir 1x1.2=1.2
    9 tanede 3. seviye pet profokolü 1,2x1,27=1,524
    Oran 1.5 geçtiği için kutuda katlayıcı olmadan 2 gg enerjisi alabilirsin.

SilentsKiller bunu beğendi.
  7. Çok teşekkürler hocam elinize sağlık

Bilen bulmuşken bir sorum daha var hocam bağlayıcı ışın II ile Kısmet argelerinin etkisi ayrı ayrı mı yoksa ikisi birliktemi toplam %20 ediyor?

Son düzenlenen: 18 Eylül 2018
  8. yusufersin

yusufersin User

bağlayıcı ışında kutu içeriğini komple %20 artırır kısmettede sadece urudium miktarını artırır ama ikisininde bonusunu alırsın örneğin %20 bağlayıcı ışın %20 küsürde kısmet olsa 100 yerine 140 alırsın gibi(bunun hesaplanmasını bilmiyorum malesef)

SilentsKiller bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.