Kurtarma mı Radar mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 22 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar PET'in 2-3 saatlik bi süre içinde daha verimli uridium toplaması için 9 kurtarma 3 radar mı daha etkili olur yoksa 12 kurtarma protokolumu bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, şuan bende 9 kurtarma 3 radar var eger 12 kurtarma daha etkili olacaksa 3 tane daha alacagım

2. Mcqeen

Mcqeen User

Radar nasıl işe yarıyor bende 12 tane radar var mesela domino etkisi yapıyor. Özel etkinlik kutuları olduğunda sen ortalarda toplarken o senden baya uzağa gidip kendi başına toplayabiliyor. Radar hem yaratık bulucu mesafesini attırıyor hemde paladyum toplarken işine yarıyor.

Kurtarma ise hem kutu argesi yapman lazım hemde kurtarma daha pahalı bir de katlayıcı alman lazım bunlar hep masraf.

9 kurtarma 3 radar iyidir.

Kutu toplamak insanı sıkar.

3. maşallah 12 tane radarım olsa zaten niye kutu toplayayım onları alacak gücüm varsa kutu toplamaya ihtiyacım kalmamıştır zaten :D

4. Mcqeen

Mcqeen User

Mal protokolu daha pahalı radar daha ucuz :D

Cillos™ bunu beğendi.
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tavsiye almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne açmalısınız.Konunuzu uygun kısma taşıdım.

Keyifli Forumlar

6. Alfisti35

Alfisti35 User

Radar herşeyden önemlidir fakat Yakıt protokolü daha önemlidir. Benim pet 3.5 cc turbo benzin bir araç gibi çalışıyor sanki V12 arkadaş Günde 1 depodan fazla yakıyor. 3 Yakıt prot. 3 Kurt mal Gerisi radar olsa karlı olacaktır. Radar her alanda işe yarar.

7. Cillos™

Cillos™ User

3radar 9 kurtarma iyidir

8. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Benim önerim 3 Yakıt, 3 radar kalanıda kurtarma protokolüdür. Belli bir süre sonra petin ne kadar uzağa gittiği çok fazla etki etmiyor.

İyi forumlar.

Alfisti35 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.