Destek Kurtarma Protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ˙·٠•●ƒαкє●вσѕѕ●•٠· tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar benim bir sorum olaaktı ben diyelimki 1 adet 3. seviye kurtarma protokolu aldım ve pete taktım 3. seviye protkol %3 artış göstermektedir. petimle baraber kutu toplasam petimin her topladıgında %3 artış olurmu onu merak ediyorum yani bu %3 artış süreklimi oluyor petin topladıgı yoksa şansa bağlı mı

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Pet e takılan Kurtarma protokolü sadece petin toplamış olduğu avantaj kutularının içeriğini 3. seviye %3 artırır ve süreklidir.

Geminin topladığı avantaj kutularında % artış söz konusu değildir.

İyi forumlar.

3. sağolun modum birde soruyu değiştirerek sorayım şimdi bende katlayıcı var pvp de normalde 2 kapı enerji geliyo ama katlayıcı ile 3 şimdi ben 2 tane kurtarma alsam %6 etki etse 2 enerjinin üzerine mi eklenir bu %6 yoksa 3 enerjinin mi yani toplamda ne kadar toplarım pet ie

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Tabi protokol sayısı petle toplanan avantaj kutuların % oranını artıracaktır.

iyi forumlar.

5. yani 3 üzerine %6 lık kurtarma mı etki edecek diyorsunuz modum :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Evet ne kadar Kurtarma Protokolü eklerseniz , Kargo ve Avantaj Kutularından elde ettiğiniz artış da artacaktır.

3. Seviye 1 Adet Protokol %3 Artış
    3. Seviye 2 Adet Protokol %6 Artış
    3. Seviye 3 Adet Protokol %9 Artış
    3. Seviye 4 Adet Protokol %12 Artış

şeklinde katlanarak devam eder.

P.E.T. Hakkında detaylı bilgi için ;
    Keyifli Forumlar

7. kardeşim bana sorarsan kurtarma alırken kurtarma protokolünü 2. seviye al neden dersen 3. seviye gerçekten çok maliyetli 3. seviye 12 adet protokol 540 k uri yapıyor sen parayı ona vereceğine 12 adet kurtarma 2 al 150 k uriye 390 k uri sana kalsın

8. etki edecek fakat %6 olduğundan yine 3 gelecek, arttırdıkça 4 hatta 5'e çıkarabilirsin. Max. 5 gg çıkıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.