kurtarma/radar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 29 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu soruyu daha öncede sordum ama herkes farklı cevap vermişti pette kaç kurtma kaç radar ile kutu toplamalıyım ?

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

2 radar ve 10 kurtarma ile toplamanızı öneririm.

İyi forumlar...

LastShot12345 bunu beğendi.
  3. Sadece pete toplatacaksan Kaplan FModum'un dediği doğrudur . kendin az toplayıp genelde peti haritada turlatmak istersen 6-6 yada 8 radar 4 kurtarma yapabilirsin

LastShot12345 ve .KAPLAN bunu beğendi.
  4. Teşekkürler o zaman son 1 kurtarma daha alıyım ben birde son olarak bir sorum var spaceballda bu arge ve kurtarma etkili değilmi kurtarma etkili ondan eminim de arge etkili midir acaba? bide sırf fazladan biraz daha spaceball malzemesi için 12 kurtarmaya tamamlamalı mıyım kara geçermiyim şuan 9 kurtarmam var 9 da radarım var 9kurtarma 3 radar şeklinde gidiyorum avantaj kutularına fakat spaceballda radar sanırım lazım değil pek kısacası 9 olan kurtarmayı spaceball için 12 ye çıkarıyımmı bide argeler etkili mi
    Çok karışık oldu kusura bakmayın teşekkürler şimdiden

5. Evet arge etkili kullanmaktayım. 12 kurtarma saçma olabilir pet uzaktaki son kutuyu alamaz belkide sizin hakkınızdır ama menzil yetmez :)

.KAPLAN bunu beğendi.
  6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Space ballda kurtarmayı 12 ye çıkartmanız sizin için daha iyi olacaktır.

İyi forumlar...

7. Teşekkürler herkese iyi oyunlar konu kilitlenebilir :)

8. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Ek olarak Terör Girdabı kapısındaki kutuları pet (12 kurtarma) ile toplayın. :)

İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar...

LastShot12345 ve x-Exotic_Arap-x bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.