Kutu açılımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark_Fate tarafından 10 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark_Fate

Dark_Fate User

Sa arkadaşlar 72 tane genimet anahtarı ile lf4 gününde kutu açsam. Tahminen.
    *Kaç adet lf3 çıkar?
    *Kaç adet bo2 çıkar?
    *Lf4 çıkar mı?
    * tasarım çıkar mı?

Yoksa direk olarak lf3 ve bo2 mi alim.

2. *Cihan*

*Cihan* User

3. murat1299

murat1299 User

modumuzun dediği gibi kesinlikle şans işidir 2 anahtarla 1 lf4 çıkaran olduğu gibi 200 anahtarla 1 tane çıkaranda olabilir

4. operacı12

operacı12 User

lf4 ve tasarım çk çok çok zor lff3 bo2 de şans hatta lf4ler de şans forumda okumuştum sanırım adam 310 gnaimet anahtarı normal günde lf4 fullemiş biz 1000tane açıyoruz 5-10tane çıksa seviniyoruz

5. PUSAT

PUSAT User

Öncelikle şunu söyleyim lf3 ve bo2 özellikle bo2 çıkma ihtimali diğerlerine göre yüksek ama lf4 ve özellikle ''tasarım'' ihtimalleri baya düşüktür lf4 gününde normal günde lf4 çıkma ihtimali %3 iken özel günde %6 alıyor.Yani tamamen şans işi burdan birşey söylemek zor ben zeus gününde üst üste iki kere lf4 çıkardım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.