Kutu açma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Hashirama tarafından 8 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hashirama

Hashirama User

Herkese iyi oyunlar bir soru sormak istiyorum benim hedeflerimden birisi lf4 fullemek ve etkinlik takvimine göre bu cuma zeus günü var sizce lf4 gününü mü beklemeliyim zeus parçaları için cuma günümü açmalıyım ne apis nede zeus a sahibim

2. zeus günü aç. zeta ile lf4 fulleyebilirsin.

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle LF-4 günü yerini Geliştirilmiş LF-4 gününe bırakmış bulunmaktadır, konu ile ilgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz. Benim önerim Zeus gününde kutu açarak hem apis ve zeus parçalarınızı tamamlamanız hem de LF-4 eksiğinizi tamamlamanız yönünde olacaktır. Ayrıca zaman kaybetmeden Prometheus Lazer'lerinizi tamamlamanızı da şiddetle tavsiye ederim. :)

İyi forumlar.

4. Hashirama

Hashirama User

bundan sonra hiç lf4 günü olmayacakmı ?

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Evet, artık LF-4 günü olmayacaktır.

İyi forumlar.

6. Hashirama

Hashirama User

tüh bu mesajınızın üstüne 39 tane anahtarım vardı ezeyim dedim 1 tane lf4 bi tane xl kamuflaj çıktı geri kalanlarda pek kötü sayılmaz zeus gününde açsam iyiydi ama bazen zevkine bişeyler yapmak lazım:)

Manitu bunu beğendi.
  7. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Oyunda insana kendisi için de bir şeyler yapmalı :). Konu ile ilgili merak ettiğiniz başka bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Hashirama

Hashirama User

konu kilitlenebilir teşekkürler

9. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.