Kutu argesi ve kurtarma protokol

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deliseyfo tarafından 17 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deliseyfo

deliseyfo User

Gemi özellikleri;

29 arge
    18 lf4
    8 iris A ve Z var
    10 havoc
    Kalp güve burgu elmas düzenleri
    Tasarımlar;
    Goli- Bütün yetenek tasarımları
    Vega- Pusat ve şimşek

p.e.t
    12. seviye
    Kami, oto toplayıcı, ticaret ve hammadde bulucular 3. seviye.
    9 tane 3. seviye radarım var.

Şimdi P.E.T alışverişlerinde indirim var. Bende ise 230k uri var, bir kaç tane kurtarma 3 alıp argeyi de kutu argesine çevirip full kutuya çalışmak mantıklı olur mu? Teşekkürler.

2. darko_pro1

darko_pro1 User

Bu oyunda kısa sürede fullenmek için kutudan başka yol yok. Katlayıcıda varsa 7/24 kutuya başlamanı tavsiye ederim :)

3. Bende başlarda kararsızdım. Ama elimdeki tüm uriye 9 kurtarma protokolü alıp bu işe başladım. Memnunum :D Ama biraz zaman ayırman lazım kutu biraz sabır işi.

4. deliseyfo

deliseyfo User

Kutu argesi için 1800 uriye 29 argeyi sıfırladım ve baştan verdim bu arada 4k seprım gitti kaldı sana 5k seprom. Bu şekilde pvp haritasında 60 uri vereceğine 62 verdi. Tekrardan 3600 uriye argeyi sıfırlayım eski haline çevirmeye çalıştım ama seprom haliyle yetersiz kaldı. Seprom rafinerisini 17 den 18 e geliştiriyorum daha 87 saati var. Hemen geliştirsem 41k uri isteyecek. Ne olurdu yani bir tane mod çıkıp adam akıllı anlatsaydı? Bana mı denk geldi böyle birşey :S Yeni başlayanlar kısmına bilmediğimiz bişey sorduk cevap vereye üşeniyor modlar.

LovesLieeJaquendies bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.