kutu argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaşlar sorularım var
    1)kutu argelerinin hepsini fullemek için kaç arge olmak gerekir?
    2)kutu argeleri aldığımız urilerini % de kaç arttırır? bir de cephane,credits,gg leri falan % de kaç arttırır
    3)pete kurtarma protokolleri 12 tane taksak %36 artacaktır.Bu sadece urileri mi arttırır gg leri de arttırır mı?
    4)pvp haritasında ful kurtarma protokolü+kutu argesi+katlayıcı olan bir geminin peti en fazla kaç uri toplayabilir?
    En önemli soru 2 .soru ona cevap bekliyorum.Teşekkürler...

4 saattir cevap bekliyorum ??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

1- 42 arge olmanı gerekmektedir.
    2- Hesaplamasını oturup sizde yapabilirsiniz.
    3- Gg lerede etki eder ama farkı fazla göremezsiniz.
    4- 800 uriye yakın bir uridium alması lazım maksimum diye tahmin ediyorum.

İyi Forumlar

3. senberk99

senberk99 User

birazcik duzgun cevap verseydiniz iyiydi duzgunce bir soru sordum 5-6 saat cevap gelmedi neyse kilitleyebilirsiniz konuyu
    Kutu argesi yuzde kac etki ediyor demisim oturup sen yap demissiniz? Sizin goreviniz bu hesaplamay iyapmak degil mi benim anlamadigim oturun siz yapin demissiniz ben yapamadim kitu argesi % de kac etki ediyor bilmedigimden yapamadim yapsam acmazdim konuyu!

4. Merhabalar;

1-Buradan toplayıcı argesinin nasıl dağıtılacağını görebilirsiniz.
    2-Bildiğim kadarı ile kutuların içeriğini arttıran argelerin hepsini tamamlarsanız %42 kutu içeriğini arttırmaktadır,avantaj kutusundan çıkan tüm malzemeler için geçerlidir.
    3-Evet 12 tane 3 seviye kurtarama protokolü alırsanız %36 lık bir artışda buradan gelir.Buda avantaj kutusundan çıkan öğelerin hepsinde artış verir.

Bunların hepsinin toplamı %78lik bir artış veriyor katlayıcısız kutudan tahminimce 3 galaxsi veya 4 galaxsi alırsınız katlayıcı ile bu 5e çıkabilir.
    Bildiğim kadarı ile 1k uridium alabilirsiniz kutudan max. pwp haritalarında.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

İyi Forumlar[/QUOTE]
    gercekten cok tedekkur ederim cakit kodum kilitlenebilir cok ama cok tesekkurler

6. *Asalet*

*Asalet* User

merhabalar,

Konu cevaplandığından kilitlenmsei uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.