Kutu Argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve doguozan1 tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. doguozan1

doguozan1 User

Merhaba , 20 arge dağıtıp yukardaki resim de olduğu gibi dağıttım. Kullanabileceğim 15 argem daha var bu argeler ile Kısmet I e 3 arge verebilirmiyim yoksa sıfırlamamı gerekiyor. Verebilirsem yok gösterbilirmisiniz.

Son düzenlenen: 26 Şubat 2016
  2. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Resimde gördüğünüz gibi

Arge puanlarını verebilmeniz için üzerine geldiğinizde size hangi argeye verdiğinizde o argeyi aktif ederek tamamlanızı sağlayabileceğinizi söylemektedir. Kısmet I'i tamamlamanız için '' Kelle Avcısı II - Yanıltma Manevrası II ve Kısmet I'i aktif etmeniz gerekmektedir. Mouse ile üzerine geldiğinizde bunları görebilmektesiniz.

Başka sorunuz veya takıldığınız yer yok ise konu kilitleyebiliriz.

Keyifli forumlar.

3. Arkadaşım sana 2 seçenek sunuyor. Ya Kelle avcısına arge vererek Kelle avcısı II yi açıp Kelle avcısı II ye 3 arge basacaksın.
    Ya da Yanıltma Manevrası II yi açacak şekilde argeleri verip Yanıltma Manevrası II yi 3 arge yükselteceksin. Bunlardan birisini yaparsan Kısmet I açılır. Açıldıktan sonra da 2 arge de Kısmet I e vermen gerekecek. İyi hesapla ki Kısmet I olduktan sonra Kısmet II için de çıkmaza girme.

doguozan1 bunu beğendi.
  4. doguozan1

doguozan1 User

Bu konuda hata yapmak istemiyorum . ilk başlarda yanlışlıkla sıfırladığım için çok kötü oldu şimdi sıfırlamak istemiyorum tekrar . kelle avcısından gidersem daha kolay olur zannederim deneyip görecez :)

5. Bir hesaplama yapalım istersen oyunu açıp bakalım diyeceğim ama açılmış olan argeler şartlarını hala koruyorsa net birşey söylerim. Yoksa işin biraz karambole olur :)

6. Kısmet I argesini açabilmek için hem Kelle avcısı II hemde Yanıltma manevrası II argesini tamamlaman gerekiyor.

Düzeltme: Şimdi hesapladım 32 arge yetermiş ama kendi dizdiğime göre. Yani sırf Kısmet I argesini açmak için en kısa yol 32 arge.

7. Senin Kısmet I açılmış zaten ben ona dikkat etmedim. Kusura bakma. Şimdi Kelle avcısı II açmak ve Kelle avcısı II yi 3 arge yapmak dahil toplam olarak ortalama 8 arge yeterli olacak gibi.

8. doguozan1

doguozan1 User

Kelle avcısını açtım , elimde 8 arge kaldı yetmeyecek galiba :(

9. 8 argeye ilaveten Sadece sana ekstra olarak arge eklemen gerekecek yer ise ben de gözükmüyor. Bunun da ne kadar olduğunu Kelle avcısı I ne istiyorsa onu daha önce saydığımız 8 arge nin üzerine ekle toplam ne kadar ihtiyacın olduğunu kesinleştirmiş olursun.

10. Sadece kutudan yararlanmak için bi arge dağılımı uyguladım 37 arge gerekiyor. Kısmet I'i açmak çok pahalı ve senin dizilim yanlış görünüyor ama benim hesapta hatalı olabilir.

11. doguozan1

doguozan1 User

Forumda araştırdım aslında 32 arge yeter gibi görünüyor ama , emin olamıyorum kimse net bir şey söyleyemiyor.

12. [​IMG]

Sanırım Burada açık şekilde istediğin cevap görünüyor (;

13. Kısmet serisini tamamlamak için 32 arge gerekiyor. Bağlayıcı ışın II'yi tamamlamak istersen +5 arge daha 37 ediyor.

14. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Size söylediğim şekilde yapabilirsiniz. Başka yolu yoktur Söylemiş olduğum argeleri tamamlamadan Kısmet'e veremezsiniz. Ama başlarda yanlış dizilim yaptıysanız arge puanınız yetmeyebilir.

15. 10 arge boşa gitmiş mecbur sıfıryacak arkadaş.

16. doguozan1

doguozan1 User

Sanırım Bu yanlış Arge , Neden Ayarcıya verilmiş ?

Anladım sıfırlanacak . Konu kapanabilir teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Şubat 2016
  17. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

İstek üzerine konu kilitlenebilir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.