kutu argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 8 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1feder

1feder User

arkadaşlar 30 argem var en ıyı sekılde kutu argesı nasıl yapabilirim birde yuzde kac artıs etkısı olur ?

2. Şahsen kutu toplamanı önermem çünkü belli bir süreden sonra soğuma olmasa bile uridium çıkma oranı azalıp aşırı miktarda lcb-10 ve kredi çıkıyor.
    Yine de kutu argesinin resmini atmak isterim(alıntıdır)

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  3. 1feder

1feder User

pek yeterli olmadı ama sağol yuzde kac artıs olur ?

4. Kısmet II'yi 3/3 yaparsan %12 artış oluyor. Yani 150 uridiumluk avantaj kutusundan 180 uriduma yaklaşık bir değer alırsın. İlk arge yapışın ise, belki değer ancak katlayıcı avantaj paketiyle, X-4 haritalarında yapman lazım. Ayrıca ENES'in de dediği gibi, soğuma süresini unutma.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

%12 artış olacaktır. Arkadaşlarımız gerekli cevapları vermiştir.

İyi Forumlar.

6. 1feder

1feder User

çok teşekkürler cevaplar için 100 k urinin 12 k sı beleşe gelmiş olcak sizce değer mi, birde bazı forumlarda yuzde 24 lerden bahsediliyor bu katlayıcı dahil şeklindemi ?

Son düzenlenen: 10 Ekim 2020
  7. KuRaLSıZ

KuRaLSıZ User

Artık kutu argeye gerek yok oyun zaten eskisi gibi tadı kalmadı eskiden full kutu topluyordum
    1 yaratık kestim saimon 4 veriyordur.
    şimdi ise kutu topladım genelde saimon kestim 1 verdi sadece 1 yaratık kestim 1 uri veriyor ne yazıkki yakında bu darkorbit kapanacak aaa buraya yazdım...