KUTU BOTÇULARI ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tüm eski haritalarda ve pvp haritalarında kol geziyolar kutu toplatyolar pete buna bi çözüm getirilmiycekmi ?? biliyorum zor bi işlem bu çünkü sadece mause orayı burayı tıklıyo otomatikmen pet topluyo ama buna bi çözüm bulunmalı !!!

2. Merhaba,

Merak etmeyiniz. Oyun kurallarının dışına çıkan herkes hak ettiği cezayı er ya da geç almaktadır.

İyi Forumlar.

3. titans___

titans___ User

yok işin ilginci ban yeni geldi ban geliyorda ben petlere venomla özellik atıyom hele viplik yok adam petde kamufule ama baya uğraşıyom

4. Merhaba ,

Çarşamba günü itibari ile bir grup banlama yapılmış. Buradaki konuyu incelerseniz bilgi almış olursunuz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2015
  5. kaansakal

kaansakal User

merhabalar bildiğim kadarıyla sisteminiz otomatik olarak bot programı kullananları bannlıyor.
    Ama arkadaşın dediği olay mouse programı.Bu olay da yeni çıktı malum darkorbit oynayanlar baya zeki :)
    Bu yolla sadece petlerine toplatıyorlar ama sonuçta paket aldıklarından çok büyük kar(eskiye nazaran az olsa da ) edebiliyorlar.Şimdi olayın içeriğini anlatmayayım taliplisi çıkmasın ama bu gerçekten hızla artan bir kullanıcı kitlesine ulaşıyor ve gerçekten buna da bir çözüm bulunmalı.

6. modum bi kutudan 600 uriye yakın gelyo tek seferde rabet cok hergün artıyo bu sayı ve bunu yakalamanız cok zor adam desem ben elimle işartlyrm harityı pet topluyo dese ne diyceksnz ? ama gel gelelimki botta adam ?

7. admın ben gece pvp de sabah 4 e kadar kutu topluyorum.bende bot yok.zeus ıcın topluyorum nerden bılecekler kımın bot kullanıp kullanmadıgını ?

8. Bütün sv toplanıp 4-x kutucularını kesmek gerek çözümü yok :D

+Pet topluyorsa o zaman petini keseriz 15 lvl olunca zarar ederler.

9. pvp den gecerkn 30 40 tane kamufle mayını koyuyom herkez kabak gibi ortada ne yaptıkları ama gel gelelim cezası yok

10. Merhaba ,

Sonuç olarak gemiyi aşağı-yukarı yada sağa-sola v.b. yönlere hareket ettirdiğimizde geminin gittiği koordinatlar bellidir. Ayrıca tıklamalarla bir insanoğlu her seferinde milimetrik olarak aynı koordinatlara gidemeyeceği için tespit edilebilir. Onlarla ilgili de çalışmalar yapılıyordur diye tahmin ediyorum. Çünkü elde ettiğim her türlü bilgiyi Türkiye Forum Ekibi olarak gerekli yere iletiyoruz.

Normal olarak toplayanlarla diğer türlü ( illegal ) toplayanlar ayırt edilebilir.

İyi forumlar.

11. inşallah modum ne deyim :)) yada tek tek videoya alıp size atalm banlama yetkinz varsa :=)

12. tesekkürler admın okadar emegım bosa gıder dıye korkuyom valla sabahlara kadar topluyom.500 bın urım olacak zeus ıcın :)

13. Sağlam kanıtın varsa supporta yolluyabilirsin gerekeni yaparlar.

14. Merhaba ,

Maalesef bizlerin bu tür yetkisi yok fakat geçmişte de dediğim gibi hak eden er yada geç cezasını çeker. Daha önceden de herkes işte bir şey olmuyor yada olmaz diyordu ama 2 defa sağlam banlamalarla ve güncellemelerle büyük darbe vuruldu. Eskiye göre epeyce düzelme var diye düşünüyorum.

Başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

15. yok modum banlayn kutuculari yeter:D:D

bide modum hitac ayın 8.de bityo denildi ama dünde vardi nasl olyo o ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2015
  16. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba ,

En son 15 Mart tarihine kadar uzatıldı ve sonrasında bitecektir.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.