kutu botcuları ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kutuculara ne zaman çözüm buluncak bi cıktm pvp ye dünyann gemisini kestim banamasın demiyor patlyın inadına portta doğyo kutuya devam baya abarttılar ??

2. Prophecy

Prophecy User

sadece pvp değil hemen her haritadalar sinir ediyorlar :mad: Darkorbit neden birşey yapmıyor

3. Pvplerde kasıyorlar gün boyu patlatsan ne yazar günde 100k uri kasıyor adam istediğin kadar patlat :D Ben bugün 90k uri aldım adam 1 günde pvpde çıkarıyor onu belki de 1 günden de az ne güzel iş..

4. kınama soficim..3 günlük dü hani dünya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
  5. adamı kaç kere kesyorum inadına geri gelyo hiçmi demezsin biraz bekleymde o gitsn ondan sonra bota atyım diye adamlarda uslanma felan yok yaw. bide kesiyom chttn küfür ediyolr bottaki gemlerni kestğm için

6. Merhaba ,

Arkadaşlar bu tür konuları gerek görsel gerekirse video ile destekleyerek anlaşılır şekilde yazıp raporluyoruz. Bunları da merkeze iletiyoruz ve çözüm bulunmasını üyelerden şikayet geldiğiniz iletiyoruz.

Mutlaka bir takım çalışmalar yapılıyordur fakat bu tür konularda bizlere bilgi çoğu zaman verilmiyor. Şu konumda bizlerin bu tür konuları iletmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok ve iletiyoruz.

Hakkıyla ve temiz bir şekilde oynayanlar bu tür şeylere bulaşmayın çünkü hiç ummadığınız anda sizin de hesabını kapatılabilir.

İyi forumlar.

7. modum biz temiz oyun oynuyoruz adamlar haftann 4 günü savşyo biz 2 haftada bir neden cünkü bot kullanmyrz ama kaç ay oldu 89 defa yazdım şurya bi günde kutu botcusu taraması yapılmadı banlanan olmadı ?

8. Benim elimde video var kutuda kasılan birisine ait videoyu supporta ilettim. Ama 2 gündür geri dönmediler bana.

9. Merhaba ,

Banlanan olmadıysa tarama olmuyor anlamına gelmez. Bazen 2 hafta bazen 1 ay ara ile toplu olarak banlamalar yapılıyor. Bazen ara süreler açılabiliyor fakat toplu olarak ceza işlemi uygulandığı zaman forumda duyurusu yapılıyor.

Support yoğun olabiliyor okullar tatil ve ramazan olunca epey yoğunluk var. Çok fazla mesaja bakıyorlar aksamalar olabiliyor.

İyi forumlar.

10. Evet yoğunluktan kaynaklanabilir böyle şeyler. Bu arada eskiden kutularda 5-10 taneden sonra şifre soruyodu o uygulama tekrardan geri gelse kutucuların önünü kesmiş oluruz. Yani botçuların

11. Captivity

Captivity User

Özellikle tr3 te adamları kesiyorsun umurlarında değil haksızlık aşırı arttı

12. Merhaba ,

Bu uygulamaya da çözüm bulmuşlardı o zamanlar kısmen etkili olmuştu. :)

İyi forumlar.

13. Prophecy

Prophecy User

nasıl şifre

14. titans___

titans___ User

bana oru sorma olmadı gibi geliyor vede ben bu katlayıcı alıyorum ama hiç doğru dürüst bir şey toplayamıyom petde radar katlayıcı arge kutu toplamak için ama ne gglerden nede urilerden gelmez napıcam 5 senedir aynı yaratıkları kesmekle sıkıcı oluyor gibi geliyor ya bana

15. (Patiq)

(Patiq) User

bot nedır arkadas sunu bırısı acıklarmı 7 24 kendısı ve kutu toplıyanlar deyılmıdır bot bunu sıstem ztan bellı eder oyunda 5 10 kısı yokkı dunyakadar kısı var ben ılk duydum botu kessen nasıl kendılıgınden kalkıyo? demekkı playerı oynuyor onu kı kaldırıyor bu oyunda adamlar petlerını neden kasıyor ? veya okadar radar ve kurtarma protokol unu bosunamı alıyorlar evet botcularda var yok deyıl ama ben gunde 7 8 saat petımle ve ellımle topluyorum kesılıyorum kalkıyorum ? ee sımdı sıstem benıdemı banlıcak? banlasın yıyosa bakalım dava acmıyormuyum umarım dedınız gıbı olur botcular banlanır arada bızım gıbıler kaynarsa ozaman bıgpoınt gorur ıste ısyanı

16. Prophecy

Prophecy User

Bot kullanmıyorsan ban almazsın.

17. Botçuları video ile tespit ediyoruz sürekli aynı koordinatları dolaşıyolar. Ben geçen aldım birisini videoya haritada dikdörtgen çiziyodu ben saldıdığım halde bana karşılık vermiyodu ve dikdörtgen çizmeye devam ederek patladı bu bot değil de nedir şimdi ?

Not: Video ile tespit ediyoruz derken videoya kayıt alıyoruz yetkililer bot olduğuna kanaat getiriyor zaten.

18. (Patiq)

(Patiq) User

hım tabı oylelerı olabılır

19. Merhaba ,

Hakkı ile oynayıp toplayanlar ile illegal yoldan oynayanlar arasında farklar vardır. Anlaşılabilir ve bu kişiler tespit edildiği zaman hesapları süresiz olarak kapatılıyor.

Bazı durumlar kısa zamanda çözülebilirken bazı durumlar zaman alabiliyor. Geçmişte de uyarılar yaptık ama bir şey olmuyor diye illegal program kullanmaya devam edenler hesapları kapatılınca isyan ettiler forumda.

Bu nedenle illegal yollara bulaşmayın.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.