Kutu Botçuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELAHADDİN_EYYUBİ tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bazı duyumlar aldım otomatik tıklamayla kutu toplayanları haritalarda özel olarak dolaşan admin gemileri tespit edip,kendi insiyatifiyle banlayabiliyorlarmış doğru mu?
    Sonunda bu kutuculara bi önlem geldi mi ? Çünkü bende haritalarda bi kaç admin gemisi gördüm bu aralar..

2. Merhaba,

Admin gemileri etkinlikler sebebiyle haritalara inebiliyor.Eğer supporta video veya foto atıp şikayet ederseniz incelemeler gerçekleşiyor ve bildiğim kadarıyla yeni bir sistem geliyor otomatik tıklama hakkında.Adaletin yerini bulacağından şüpheniz olmasın.

İyi Forumlar

3. geliyor derken modum önüne gecilecek şekildemi yoksa o şu zamana kadar dünyanın haksızlığını yapıp gemi fulleyenlerin cezası verildikten sonramı bu uygulama olcak ??

4. Merhaba,

Önüne geçileceğini zannetmiyorum sölemek istediğim harici program kullanan kişilerin tespit edilmesi için sistem geliyor ama ne zamana hazır olur bilinmez.Gerekenler er geç yapılacaktır.

İyi Forumlar

5. peki bu sisteminz ne kadarlık bi süreyi kapsıyo siz gidersnz 1 2 aydır kullannları yakalrsnz dier adam 1 sene kullanmştr bunu duymştr artık atmıyodr bota ??

6. Adamlar gemi fulledi ya biz hala 3 havoc takılıyoruz boş boş

7. modum cvp gelmedi zor mu oldu soru ??

8. Merhaba ,

Bir şekilde dışarı bilgi sızdırılabilir diye tarama sistemi hakkında ayrıntılı bilgi verilmiyor. Bu nedenle tarama sistemi 3 , 6 yada 12 aylık bir süreyi kapsıyor gibi bir şey diyemeyiz. Tarama sistemi tarafından tespit edilen hesaplar en kısa zamanda gereken cezayı alıyor.

İyi forumlar.

9. peki bu pet ile toplatanlar ne olacak söylermisiniz adamın petini kesiyoruz ekside yiyoruz ama nafile adama söyledikmi botaydı diye kardeşim pet ile toplatıyorum sanene diyor bunu darkorbit vermiş diyor petimi gerekli modülleri aldım toplatıyorum diyor bizde böyle yapsak sorun olurmu? hadi bakalım cevap?

10. Merhaba ,

Yardımcı programlarla toplayanlar ile hakkı ile yani kendi toplayanlar sistem tarafından mutlaka ayırt edilebilir diye tahmin ediyorum. Çünkü oyunda yapılanlar arka planda kayıt altına alınıyor. Ayrıca bu tür programlar ile ilgili bir çok bilgiyi raporlayıp merkeze yolladık ve yeni bilgiler olursa tekrar yollarız.

İyi forumlar.

11. ***** ***** ****** aynı hareketleri yaptığından tespit edilebilir fakat şöyle bir şey var:

Bu sistem normal oyuncularıda bannlayabilir. Neden derseniz bu sistemde botcuların yaptığı hareketlere göre tespit edecek. Bunu normal oyuncularda mouseları ile aynı hareketleri yapabilmekte...

Lütfen yenilik getiriyorsanız gerçek bir yenilik olsun ve bu yenilik kurunun yanında yaşıda yakmasın.

12. Merhaba ,

Her ne kadar öyle olsa da gerçek bir oyuncu ile yardımcı program kullanan oyuncular ayırt edilebilir.

İyi forumlar.

13. Yıl 2013 bir çok kişi yanlış sistem banına kurban gitti hatirlatırım sistem normal oyuncuları bot sandı :) bu rezalet için bayada bir ödül verdiydiniz :)

14. bu oyunda ne cok hile var ya milett gidiyor ay ya biz gidiyoz yaya :DD

15. Merhaba ,

Bakın %100 hatasız çalışır demedim sadece yardımcı program kullanan ile normal şekilde oynayan ayırt edilebilir dedim. Sistemde her zaman olmasa da bazen hatalar olabilir. Ayrıca gerçekten bir hatalı işlem varsa sizin de dediğiniz gibi hesaplar açılır telafi ödülü verilebilir. Fakat genel olarak doğru işlem oranı yüksektir.

Belli bir yerden sonra yani popüler olan oyunlarda illa ki hileler olur. Bir çok online oyunda hile yada illegal program kullanılıyor. Fakat bunları önlemek yada en az seviyeye düşürmek için teknik ekip çalışmaktadır.

İyi forumlar.

16. Ben zaten %100 çalışır mi diye sormadım geçmişde olan bir şeyi hatırlatmak istedim.

17. SİSTEM

SİSTEM User

Bende 1 yıldır zaman bulduğum aralıklar ile kutu topluyorum bazen kendim bazende başka şeylere bakarken mini haritadan işaretleyerek aynı mauscular gibi topluyorum petin içeriğini ve hatta argemide kısmet1-2 olarak yaptım 3 ayda gemi fulleyenler yine devam edecektir ben 1 yılda zor toparladım ve hala eksiklerim var bakalım ne nedir neyi nasıl sistem algılayacak çok merak ediyorum bizde kurunun yaşında yanarsakki yanma ihtimalimiz yok değil bakalım ne olacak.

18. Merhaba ,

Bende yanlış anlaşılabilecek bir konu hakkında açıklama yaptım. Hata durumları olabilir fakat bu oran çok değildir.

Dediğim gibi oyunda tespit edilen bug yada illegal programlar hakkında merkeze bilgi veriliyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.