kutu botcuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 9 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. az önce botcu birinin videosunu cekip supporta attım sistemimiz yakalar banlar diyo eee ben yakalamışım sana kanıtını sunmuşum sen niye banlamıyosun sayın mod lar ?? form modusunuz biliyorum ama support modlarına konunun ciddiyetini bildirrseniz sevinirm kanıtıyla sundum gerekeni yapsınlar lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ağustos 2015
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durumu supporta iletmelisiniz. Bizler zaten sizden gelen şikayetler üzerine bu durumu yetkililere açık bir şekilde ilettik. En kısa sürede bu yolla kutu toplama engellenecektir.

İyi Forumlar.

3. ben genel olrak konuşmyrm modum adamı yakalaşımım getirmişim banlayın diye kontrol edin bot deilse benim gemiyi kapatın bu kadar acık net ne diye yokuşa sürülyo ??

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu gibi programlar videoda net olarak gözükebilir ama sistemsel olarak algılanması lazım ki hesap kapatma işlemi yapılabilsin. Videoda haritada dolanan birisi var 3-2 haritasında sıkamıyorsunuz bunu bildiği için aldırış etmeden kutu topluyordur. Gibi buna benzer düşünceler oluşuyor. Bu yüzden kesinliği belli değildir. İşlemlerin daha adil olması için kesin bir şekilde bu şahıs hile kullanıyor denilebilsin. Aksi takdirde yasal yollara başvuruluyor sıkıntılar yaşanıyor. Bu durumla ilgili şunu söyleyebilirim. Buna benzer kutu toplayanlarla ilgili yakında bir çözüm yolu vb. gelebilir. Lütfen beklemede kalalım.

İyi Forumlar.

5. eee napym modum milletin botunu belli etmek için şirket şirket deiştirip x2 haritalarındamı kesyim ?? ee kontrol edin attm ben profil bilglrni supportta biraz üstüne gidin modum cekimser olmayın adamın bot olduğu her halinden belli aynı koordintlr üzernde gidip dryo sürekli

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu hakkında gerekenleri söyledim. Beklemede kalınız. Zaten support işlem yapmıyorsa burada hiç birşey yapamayız.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.