Destek Kutu botları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (___OSMANBABA___) tarafından 6 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın adminler ve sevgili oyuncu dostlarım belki bu yazımdan sonra oyunda olmıyacağım bildiğiniz yeni çıkan 4 aydır var olan kutu botlarına malesef D O ekibi hiç bir şekilde engel olmuyor veya olamıyor haftanın 6 günü 7/24 koy bota pazar akşamı çıkart al rsb emanı çık haritaya kes milleti neyle haksız kazançla eski haritaya git 2 gün devamlı kutu topla anında bot banı alırsın ama pvp dekilere sorun yok.Bu botu kullananları ALLAHA havelediyorum Hakkıyla emeğiyle çalışan Admin ve Oyuncu arkadaşlarıma kolay gelsin benim için oyun bitmiştir.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

haklisin kardesim ama sen gidersin o gider bu gider bunlar engellenmedikce devam ederler...haksiz kazanc kimine baldan tatli...bosuna skma canini gun olu r biter elbet engellenir ...emegimize yazik degil mi.birakmak cozum degil bence kalip sonuna kadar hakkimizi aramaliyiz.video hazir geziyorum artik...burdan haykirmaya da devam..ben inaniyorum adalet eninde sonunda gelir.sakin ol.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şundan şüpheniz olmasın.Biz oyun hakkında bildiğimiz,sizin bize bildirdiğiniz bütün illegal davranışları oyun merkezine rapor halinde iletmekteyiz.

Forum üzerinden oyuna müdahale etme gibi bir yetkimiz bulunmamakta.

Fakat şu bir gerçek,illegal proğram kullanan hesaplar eninde sonunda taramaya yakalanıp kapanmaktadır.

Çektiğiniz videolar var ise supportla iletişime geçebilirsiniz.

Dürüst olan ve emeğiyle oynayan bu oyuna devam etmektedir.

Keyifli Forumlar.

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Video programınız sürekli açık olsun bot kullananları banlatın mesela geçen gün 8 flaxlı goliyi 4 elit gemi kesemedik canı azalsa bile hemen fulleniyordu kalkanı zaten hiç yoktu 3-4 dakika sıktık patlamadı videoya çektim yolladım inşallah banlanmıştır.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gerekli inceleme yapıldıktan sonra,belirttiğiniz hesap ilgili bir şey bulundu ise mutlaka banlanmıştır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.