Kutu efektleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JuNiOr__ߣΔCK tarafından 2 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kutu efektleri düşük olmasına rağmen hala dönüyor , hareket ediyor ve sabit değil + hammaddeler da aynı şekilde ve bu benim oyun performansımı etkiliyor. Bunu nasıl düzelteceğiz????

2. olduğu yerde hareket ediyor ileri yada geri gitmiyor belirtmiş olduğun şeyler bunun ne zararı olabilir ? temellendirilmiş bir çalışmadır o hareket olayı onu 2dye geçip performans kısıtlasanda aynı sanki sen tıklayınca hammadde ve kutular sağa sola kaçıyormuş gibi yazmışsın öyle bi durum olduğunu zannetmiyorum yerinde dönüyor buda normaldir uzay oyunundasın :)

3. olduğu yerde yukarı aşağı areket ediyor ve kendi etrafında dönüyor. Ben yaklaşık 3aydır oynamıyorum ve eskiden oynarken o şekilde oynrdım şimdi öyle olduğu için alışkanlığımdan dolayı gözüm değişik oluyor

4. kutu ve hammaddeleri sizin için inceledim ileri geri şeklinde hareket ediyormu diye olduğu yerde dönüyorlar sadece sizin yanlışınız var öyle birşey söz konusu değil inceledim.

5. ileri geriden kasıt yukarı aşağı, neyse hayırlısı olsun

6. yok yok oynamıyor yerinden dikkat edince dönmesi filan seni şaşırtmış olabilir dostum :) sıkıntı yok yani nereye tıklarsan orada taş bi yere gitmiyor rahat ol :D kolay gelsin

7. Eyvallah :D alışana kadar artık idare etcez eskiden böyle değildi :D

8. Merhaba ,

Konuya cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Gereken cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.