kutu günlüğü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`·._ЎěĝěÑ_.·´¯) tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kutular kaldırılsın mı

1. evet

oy sayısı 5
    62,5%
  2. hayır

oy sayısı 3
    37,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. daha uygun bir başlık bulamadım

bu gün oyuna girdim biraz kasılayım dedim ama nerde haritanın bir ucundan sıkarak gelen mi ararsın hangarın dibindeyim harita ortasından sıkan mı ararsın ne ararsan var

ne yapayım diye düşündüm sonunda vakit öldürmeliydim diğer 2 oyunuma girmek istemedi canım

neyse

aldım kamuflemi kutu toplayayım dedim

aşağı yukarı 4-4,5 saat felan oynadım

kazancım

13 bin küsür uri , 115 gg gelen cephane ,pet yakıtı , tamirat, 2.5-3 milyona yakın kredi de cabası

bende ne katlayıcı nede başka bir şey vardı pvp haritasına da girmedim

5 saatte ben düz olarak bunu yaptıysam artık diğerlerinin neler soyduğunu çaldığını siz düşünün

kaba bir hesapla 3.5-4 milyon uri 350-400 bin gg gerisi de cabası :)

size nacizane bir önerim var katlayıcı da devam etsin kutular oyundan kaksın yukarda saydığım miktarı makule bağlayalım siz günlük oyuna girene 10k uri 100 gg 2m kredi 3-5 cephane verin hem biz günaha girmeyiz hemde şirket bu sayede kar eder o zaman ben bile katlayıcı alırım

2. Fikir efsane adam bota kesin cozum buldu :)

chicharito47 bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ozaman katlayici nie alsinlar:) bu sira anormal seyler oluyor haritalarda bu dogru,kamu bulma isaretleme yuksek vurus ,malum kutucular vs bunlarida video cekip sporta yollamak ardina birkac temiz ban isi cozer diyorum.

4. biz oyuncuyuz (mecazi) elimize kamera alıp harita harita kim ne yapıyor diye aramak zorunda değiliz adı üstünde oyuncu ne yapar düzgünce oyununu oynar eğlenir cıkar gider :)

2007 de bu oyuna başladım 2011 de oyuna ara verdim ki ara verdiğim dönemde bot ve hileden gecilmiyordu aradan kac sene gecti ne banlayarak ne uyararak gördüğünüz gibi bitmedi bitmezde

bilmem acıklayıcı oldu mu

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bu tür fikir konularınızı , Güncelleme ve Fikir havuzuna konu açarak belirtmeniz gerekiyor

Ek olarak konunuza Anket eklemeniz gerekmektedir.

Konu Araçları Kısmından , Add Poll ' a tıklayarak , Anket ekleyiniz

24 Saat içerisinde Anket eklenmezse konu kilitlenerek arşive alınacaktır

İyi Forumlar

6. ben bu yazıyı yazarken fikir olsun felan diye düşünerek yazmadım

sadece ne kadar haksızlık olduğunu göstermek için yazdım alta kırmızı ile yazdığım yer ise sadece bir tavsiyedir sonucta adamlar 2009 dan beri bu şekilde kasıyor ve oyun yönetimi buna hem göz yumuyor hemde canak tutuyor

sizin dediğiniz gibi de anket ekledim

7. e
    Biz kaç kere çektik yolladık supporta ama cevap malum taramalar yapılıyor:) adam haritada yok vurarak geliyor vs.. supporta yollasan da boş ....

chicharito47 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.