Kutu İçeriği Hesaplanması

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve __кαяαcαвєч¯¯[AK*S] tarafından 8 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim argelerim
    Kısmet I 2/2
    Bağlayıcı Işın II 5/5
    Kısmet II 1/3
    yani toplamda kutulardan çıkan uridiumlarda %30luk bir artış olması lazım. PvPde en yüksek olan 150 uridium, x2 ile 300 uridium ve %30la 390 uridium çıkması gerek. Ama 390 değil 382 uridium çıkıyor.
    Bu neden kaynaklanıyor?

2. Buradan %20 gelir:
    Buradan %6 gelir:
    Toplamda %26'lık bir artış olur. Kısmet I'den gelen %4 ile Kısmet II'den gelen %6 toplanmaz. Kısmet II, Kısmet I'in devamıdır. O yüzden Kısmet II geçerli sayılır bu da %6'lık artış sağlar.

legendw. ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. teşekkür ederim kısmet II nin devam argesi olduğunu bilmiyordum ancak %26'lık bir artış varsa 378 urdium çıkması gerekmiyor mu yoksa ben mi yanlış hesapladım?

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Eğer yanlış bir hesaplama işlemi yapmadıysam:
    (300*20)/100= {60} // (360*6)/100= {21,6} = 381,6 yuvarlama işlemi olacağını düşündüğümden 382 Uridium olacaktır. Alınmış yüzdenin yüzdesi olarak düşünüyorum.

İyi Forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  5. Evet sanırım böyle. Teşekkürler :) konu kilitlenebilir.

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.