Kutu İçerikleri.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SoulOfSpark tarafından 26 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.
    Bayadır aklımda bi soru vardı kime sorduysam herkes bilmiyorum cevabı verdi. Birde size bi sormak istedim.
    Şimdi örnek veriyorum: Avantaj kutusu olsun, Yeşil kutu, kirmizi mavi apoc kutusu olsun fark etmez. Biz bunu açtığımızda içinden cıkıcak olan şey zaten bellimi yoksa bize özel mi düşüyor.
    Mesela, Yeşil kutudan lf4 cıkarttık diyelim. bu açtığım kutudan lf4 cıkıcağı bellimiydi? yani benim yerime başka bir oyuncuda aynı kutuyu açsa odamı aynı içeriği alıcaktı? yoksa benim şansıma göre mi cıkıyor.

2. ReiSauraN

ReiSauraN User

ben de çok merak ediyorum o_O

3. bildiğim kadarıyla şans meselesi bu iş.Sandıkların ödülü bir çarkıfelekte olduğunu düşün sandığı açmaya başladığında çarkı çevirdiğini var say yani sandık önemli değil de çarkın içindekiler(sandık içeriği,lf-4 çıkma ihtimali gibi) önemli.

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Açacağınız kutunun içerisindeki nesneler, tamamen sizin şansınıza bağlıdır. Bir kutuda lf4 aldığınızda, farklı bir oyuncu aynı kutudan başka bir şey alabilir yani tamamen şansınızla ilgili.

İyi forumlar.

5. DUMAN.

DUMAN. User

Şans sadece

6. kutu içerikleri belli alan kim olursa olsun aynı şeyi alıyor eski ekipten bir arkadaşımızın anlattığına göre de admin gemileri içeriklerini görüp yandaşlarına(?) içeriği söyleyip çok gemi fulletmiş zamanında

7. her oyunda sistemde yönetimlerde böyle ayrıcalıklar vardır elbet yapmışlardır elbet şuanda x-8 x-7 x-6 maplerinde çıkan yeni özel yaratıklar mesela daha bir kere karşıma çıkmadılar acaba onların çıkma anınıda adminler bildiriyor mudur arkadaşlarına :)))

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu şekilde düşünmeniz biraz güldürücü geldi :) Oyunun yapımcıları adminler değildir. Ayrıca oyun yapımcılarının bile böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum oyun zaten kendilerinin istediğini yaparlar. Yapay zeka gibi oyuna yazılan kod,script vs otomatik olarak oyunda bir düzen ve süreklilik arz eder sistem tarafından otomatik olarak atılır. Yani kimsenin kutu içeriklerini bilme gibi durumu yoktur.

İyi forumlar

*LİON*[TET] ve .Paradoks. bunu beğendi.
  9. ben düşüncelerimi yazmıyorum bizzat şahit olduklarımı yazıyorum admin gemilerini kullananların oyunu yaratanlar olmadığını sizde benim kadar iyi biliyorsunuz konu çarpıtarak yalanlayarak inkar ederek yaşanmış şeyleri yaşanmamış hale getiremezsiniz

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahit olduklarınıız ispat edilene kadar ne yazık ki bizler için asılsız bir ittihamdan ibaretdir. Delillerinizi lütfen bizlere sunun ki, haklı olduğunuzu bilelim.

İyi forumlar.

11. Bu oyunu ne kadar süredir gerçek anlamda oynuyorsunuz :)

12. Şöyle bir yoldan gidebiliriz kapı içeriklerinde kapıyı bir başkası yapsaydı aynı ödülü alır mıydı? Cevabı hayır çünkü geçmişten biliyoruz ki 10 zetadan 10 havoc yapanlar oluyordu. Yani oyundaki şans faktörü bir şeylere bağlı olarak yapılıyor. Bu bir zorunluluk hem oyunda rastgeleliği sağlıyor hem de belirlenen parametreye göre bir ödül veriliyor. Kutularda da böyle olduğunu düşünüyorum.

Bir diğer örnek ise eskiden oyunda fazla kutu topladığınızda toplam kazancınız zamanla azalıyordu. Ben 5 gün kutu toplamış biri olarak 4-1 haritasında olsam ve daha hiç kutu toplamamış biri haritada topluyor olsa aynı kazancı elde etmemiz gerek ama bu sistem çok toplayan kişiye daha az uridium veriyordu. Buradan anlıyoruz ki içerikler hesaba göre şekilleniyor.

13. Labirent

Labirent Guest

Açıldıgından beridir desem ? Oyunda log sistemi vardır. Hangi işlemi yaptığınızı,görüntülediğinizi ve sizin tahmin ettiğiniz herşey log sistemine kaydedilir.Hiçbir yetkili herhangi bir tanıdığına ayrımcılık yapamaz varsa kanıtınız bunu supporta iletiniz.

İyi forumlar

14. Açıldığından beri iyiymiş :) Hiç uğraşmaya mecalim yok. Zaten eskide kaldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.