Kutu-kredi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ƒєянαт• tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kutularda kredi ödülü kaldırılsınmı ?

Anketin kapanma tarihi 23 Ağustos 2017.
  1. evet kaldırılsın

72,7%
  2. hayır kaldırılmasın

27,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bence Kutularda kredi ödülü kaldırılsın zaten bişiyde vermiyor bi nevi boş kutu. :D :D

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme güncelleme ve fikir havuzuna taşınmıştır.

Ve fikriniz hakkında da olucağını maalesef ki sanmıyorum sonuçta kredi önemli bu oyunda.

İyi forumlar

3. Ne ciksin ? Uridium orani mi artsin ? Credits de giderse sirf uridium, mermiler ve gg kalir. Bu fikir hayata gecerse illegal program kullananlarin faydalanacagini dusunuyorum.

4. MKS-705

MKS-705 User

hep illegal kullananları söylüyorsunuz emeği ile kasılanlar emeği ile toplayanlar ne oalcak hiç onları düşündünüz mü hayır düşünmk nedne aklınza gelsin ki full olduktan sonra arkadan gelenlern full olmaması içn herkes elinden geleni yapıyor.

kutulardan credi kalksın saten çok sçama ve boş crediler geliyor günde 2m bile olmuyor.

5. Merhaba ,

Oyuna yeni başlamış olan oyuncular genelde bir süre bonus kutularını toplayıp kredi , uridium , cephane ve enerji gibi birikmler yapabiliyor. Mesela ilk zamanlar bonus kutusu toplayarak takviye kredi vb. şeyleri topluyordum. Çoğu zaman haritalara çıkıp kasamıyordum güvenli haritalarda bonus kutusu topluyordum.

Sizin dediğiniz olursa yeni başlayanlar gelişemez bence kaldırılması haksızlık olacaktır.

İyi forumlar.

6. Yeni baslayan birisinin gunde 2m kasmasina gerek yok. Onun icin 500k credits yeter ve artar da bir gunluk. Emegi ile kasilanlara da olmaz bu yenilik. Oyundaki dengeleri alt ust eder. Uridium sansini yuksek derecede arttirir ve boylece kimse pvp haritalarindan cikmaz. Onun yerine 20 uridium 40 olsun.

Tekrarliyorum oyum olumsuz -1

7. MKS-705

MKS-705 User

kaldırılması çok güzel olur neden yeni başlayan uridum ile kasılırsa uruidmli gemielr itemler silahlar dize kredilik gemiler yerine daha güzel itemler dize bilir. tabi ama nerde... paran varsa ancak yaparsın yoksa yok :(

8. Kutudan bile neredeyse hep uridium cikacaksa oyunun zorlugu nerede ? Zorlugu olmadiktan sonra oyun oyun sayilmaz. Oyunu eglenceli kilan sey kisinin kendi planladigi hedeflere ulasabilme arzusudur. Eger hedeflere ulasilirsa oyun bir anda sıkıcılasir ve oynanmamaya baslanir. Bu yuzden surekli hedefleri tazelemek gerekir. Eger bu yenilik gelirse herkes hedefine rahat bir sekilde ugrasir ve yapacak sey kalmaz. Ayrica DO' nun da boyle bir sey yapmayacagini hepimiz biliyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.