Kutu mu npc mi yada başka

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve liberty34 tarafından 20 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. liberty34

liberty34 User

12lf3 2lf2 (bir çok lf2 var ama yer yok, goliath için duruyorlar)
    leonov, goli, vega var.
    hellstorm 2 roketatar
    5 tane bo2 kalanı kredi kalkanı var.
    4 tane 7900 hız kalanı kredi hız.
    Günde birkaç saaç x-3, x-4te dolanıp kutu toplayıp npc kesiyorum leonov ile (lordakia, mordon, saimon genelde)
    Günlerdir bu şekilde ilerliyorum genelde günde 1 tane lf3 parası çıkıyor uri ile alıyorum vip var.
    Kredilerle de hız ve kalkan jeneratörlerin tamamlıyorum, skylaba ve cephaneye harcıyordum fakat artık arttırmaya başladım.
    Uzun süredir sırf bu şekilde tek düze ilerliyorum önerebileceğiniz daha iyi bir yöntem var mı? Tek kasıyorum grup yok. Ekstralardan bir eksiğim yok skylab devamlı seviye ilerlemesinde ve sevkiyat halinde.

2. goliyi alıp x-7 haritasında tallon kesebilir yada cubi gruplarına katılabilirsin pet alıp kami 3 alırsan daha rahat tallon kesebilirsin tabi vip şart

3. Sahmeran

Sahmeran User

iris varmı yazmamışsın. eğer irisin yoksa 15 lf3 yapıp 4 iris alıp 15 bo2 yapınca x-5 de lordakiumda kasılabilirsin.
    4 ve üzeri irisin zaten varsa. 20 lf3 yapıp öyle gidebilirsin.
    ayrıca sürekli vip alacagım dersen pet alıp 8 lwl kami 3 alıp x-5 lordakium keserken yanına gelen sibelonit vb. kami attıgında tek seferde patlıyor cok seri bir şekilde kasabilirsin öyle.

4. Diriliş27

Diriliş27 User

arkadaşında dediği gibi pet al 8lv yap kami 3 al bütün npcler peşinden gelsin kami at ben herseferde etrafdakilerden bir kamide 100 uri kaldırıyorum :D bütün gün bunu yapsan baya uri kasarsın

Sahmeran bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu şekilde Leonovla eski haritalarda daha kolay kasabilirsiniz.

LF-3 ve BO2 kalkanlarınızın sayısını arttırmalısınız.

Ekipman sayınız artığında X7 de Kristallon keserek,hem kredi hemde Urıdıum kasabilirsiniz.

Argenizi 24 e göre ayarlayıp,%10 daha fazla vurabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.