Öneri Kutu mu Palamı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EsCaLaDe5731 tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar katlayıcım bitti en yakın zamanda tekrar alıcam.Ozamana kadar sizce etkinlikten gelen mavi kutulardanmı toplayım,avantaj kutusu mu yoksa palamı toplıyım.Şuan mavilerden topluyorum cephane veriyor felan diye sizce?

2. pala da kesmiyorlarsa pala topla bence, şahsen benim fikrim

eğer bi sv de pala da kesim yapılmıyorsa, katlayıcı çekip kutu toplamaya hiç gerek yok, pala topla aralıksız aynı olaya denk gelir paran da cebinde kalır.

palada kesim varsa kutu en iyisidir :)

3. Palada illaki biri sataşıyor.Ama oynadığım svde kutuda sataş hiç kimse yok :D Ama mavi kutumu sarı mı kararsızım :D

4. Katlayici yoksa kutu toplamaya kalkmayin.Palladiumu da toplamak zevkli olabiliyor.Kendinize hedef belirlerseniz daha kisa surede sıkılmadan palla toplayabilirsiniz.

5. 3-4 gündür oyuna girmiyorum :D kutunun rengi farklı olabilir de hepsini topla bence neden ayırt ediyosun ki

6. Cunku Pvplerde yeni etkinlik kutularindan yok

7. o zaman x-8 de toplamakta fayda var :) çünkü özel kutuların verdiği cephaneye uriye 1000 basar, zaten kısa sürüyor :) sarı kutular daha iyi olsa neden özel kutular çıksın ki :D

8. Bende öyle yapıyorum mavilerden topluyorum.Şuan 700 ubr ve 1500 sar 02 roketim oldun gelen eco10 ve plt2026 ları saymıyorum bile.Mayın 300 lerde felan oldu.Gelen gg ve uriyide zetaya basıyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.