Destek Kutu Soğuma Süresi Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cαηıмı●уσℓ∂α●вuℓ∂uм tarafından 14 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Forum sakinleri ve modlarım

2013 senesinde bıraktığım oyuna tekrar döndüm.Döner dönmezde premium ve katlayıcı aldım.Bugün işim olmaması sebebiyle pvp de 6 7 saat hem görev yaptım hemde kutu topladım.Fakat az önce farkettimki çok nadir bir şekilde 64 uridiumdan fazla cıkmamaya başladı.Galaxy Enerjisi ise 1 saatte belki 4 5 tane çıkmaya başladı.Sanırım ben oyuna ara verdiğim sıralar soguma süresi çıkmış.Bu süre kac dkdır veya kac saattır belirlimi acaba.Çunku 3 5 saat cubıkon kestım yıne düzelmedi supporta da yazdım birşey söylemediler.Sorun bende mi diğer arkadaşlarda da varmı.Zira katlayıcımın günü geçiyor bir an önce çözülmesi gerek bu olayın .

İyi Forumlar

2. Merhaba ,

Soğuma süresi eskiden uygulanmıştı fakat daha sonradan kaldırıldı. Fakat oyunun kendi sistemindeki bazı oranlar haritadaki kişi sayısı v.b. gibi kriterlere göre kutu içeriklerine etki edebiliyor.

İyi forumlar.

3. halen daha soğuma süresi kaldırıldı diye yanıtlar veriyorsunuz ya ne diyeyim..yok öyle birşey balgibide soğuma süresi var.ezbere yanıt verme yerine gidin pvp de 3 saat kutu toplayın bakın ilk saat kaç 2 ci saat kaç 3cü saat kaç uri ve galxi topluyorsunuz.süresi belli değil kardeşim tavsiyem 3 4 saatten sonra biraz yaratık kesmen ozaman bir müddet normale dönüyor fakat yine vermemeye başlıyor..kısacası soğuma süresi var ve devam etmekte..

4. Her topladığınız saat aldığınız verim düşüyor maalesef, süresi belli değil diğer arkadaşımızın söylediği gibi. Ama ben 3-4 saat ortalama üstü bir verim alarak topladığımı biliyorum. Fazlasını test etmedim ama durum bu. Soğuma süresi kaldırıldı densede mevcut :)

5. Merhabalar;

Biz bunları kendi kafamızdan söylemiyoruz önceden soğuma süresi vardı deniliyordu şimdi merkezden gelen bilgiye göre soğuma süresi kaldırılmıştır denildi.Kutuların az ödül vermesinin nedenlerini de Kıyamet adminimiz açıkladı zaten.

İyi forumlar.

6. Bizim katlayıcılar boşa gidiyor desene :)) neyse öğrendiğim iyi oldu en azından katlayıcının bir değeri yok artık gözümde

7. Merhaba ,

Arkadaşlar bize gelen bilgileri sizlere aktarıyoruz ayrıca merkeze iletilmesi gerekenleri merkeze iletiyoruz. Bu konuda merkeze ilettiklerimize karşılık soğuma sürelerinin kaldırıldığına dair cevap geldi.

Oyunda kendi oranlarındaki döngülerden dolayı içerikler değişebiliyor. Bu konuda bizlerin de yapileceği bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.