kutu soğuma süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GameKinq47 tarafından 29 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GameKinq47

GameKinq47 User

merhabalar herkese kolay gelsin günlük 6-7 saat pet ile kutu topluyorum odamı gitti gemide bir anormallik var 9kurtarma 3 seviye 3 radar takılı pwp haritaları boş olduğu için olabilirmi 24 saat kutu topluyan birisi değilim yaratıktaki azalan getiri kutuyada etkiliyormu 1 saatte 1000 uridium falan allahtan 6 saat haritada takılıyorum anlamadım

2. Kutuda soğuma süresi var ama kaç saat bilmiyorum.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Bildiğim kadarıyla 6 saatten sonra kutular soğumaya giriyorlar

4. 4.5 saat sonra yavaştan bir azalma gösteriyor 6. saate geldiğinde ise ciddi miktarda bir azalma gözlendiğini söyleyebilirim. Soğuma süresi otoculara karşı alınmış bir önlem ama kurunun yanında yaş da yanıyor işte yapıcak birşey yok :)

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Avantaj Kutularıda bildiğimiz kadarıyla azalan getiriye mağruz kalabiliyor. Azalan Getiri hakkında resmi bir bilgi paylaşılmadığı için net bir cevap vermek zor.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. GameKinq47

GameKinq47 User

Teşekkürler Değerli Moderatörüm Konu Kilit.

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederimz efenim :)

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.