Kutu Toplama Hakkında Yorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve яoŝiиąиtε tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben avantaj kutusu toplamaya karar verdim ancak birkaç sorum olacak. yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgiler;
    10 levelim
    gemi leonov
    Arge yok
    1 haftalık katlayıcı avantaj kutu paketi alacağım
    pete sahibim
    20k Uri mevcut

1)Sizce kutu toplamak mantıklı mı yoksa boşa zaman kaybı mı?
    2)pete hangi ve kacar tane protokol ve modul alayım?
    3)Levelime göre En iyi kutu hangi haritada toplayabilirim?
    4)Gunde 3 saat sonunda tahmini toplanan uri ne kadar olur?

Cevaplandırırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

2. Ekipmanini yazarsan yardimci olabilirim. Ve sw ni

1. En yorucu istir karsiz cikarsin
    2 . pvp haritalarinda
    3. En fazla 3 saat toplayacagin 1.500 2k uri olur oda pvpler bosa eger

3. G_s_G_s

G_s_G_s User

almasına al ama pvplerde zor toplarsın kardesım adamlar ful elıtler topluyor sana bana zor oralar sımdlık

4. kutu yerine paladium toplayıp kapı yapsan daha mantıklı pvpde kutulardan fazla bir şey elde etmezsin bence bu benim şahsi göruşum.

5. murat1299

murat1299 User

1)kutu toplamak gerçekten karlı bir iş uri kapı için enerji x2 x3 sab mermi
    2)pet 8 lwl olduğun
    a)kapı ve npc kesmek için kami3
    b)npc çöplerinde ve skaylabdan iyi kredi kasmak için ticaret3 (bu isteğine bağlı kami3 viple karlıdır ticaret3 de alırsan %30 fazla kredi elde edersin
    c)pala toplamak için hammadde toplayıcı3 ve protokole radar3 (rdar3 25k uri toplama alanını%12 artırıyor yani alıp almamamk isteğe kalmış uzun vadede faydalı kısa kullanımlar için karı kişiye göre değişir
    3)pvp haritalarında toplarsın %50 fazla veriyor orda kutular
    4)pvp haritasında saatte 7 ile 10k arası yoğunluğa gör değişir uri toplarsın
    katlayıcı ile pvp haritasında çıkan uri miktarları 60-150-300 şeklinde olur kapı enerjisi ise 3 tane çıkar eğer kutu toplıcaksan vengeance ile topla gerçekten hızlı bir gemi hergün 3 saat oynayarak rahat 1 haftada 200k uri ve bolca gg ikle mermi kasarsın gayet karlı çıkmış olursun benim görüşüm bu gerisi senin tercihine kalmış

6. Yorumlariniz icin gercekten tesekkur ederim.

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Argelerini kutu toplamaya göre verir petine gerekli ekipmanları alabilir ve petinle beraber toplarsan saatte en az 10k civarı uri toplarsın ama ekipmanların eksikse yarıdanda az toplarsın ama topladıkça ekipman alarak kısa zamanda fullenir gemin.

8. senberk99

senberk99 User

bence elit hizlar ful degilse X 3 te leo ile kucuk yaratik kesebilirsin ayrica palla cok mantikli ama en az bi 14 lv fallan olduktan sonra git

9. Peki neden en az 14lv? sonuçta kamuflaj ile birlikte toz bulutuna yakalanmadığım sürece sorun yaşacağımı zannetmiyorum. yanlış mı düşünüyorum?

10. dogrular

dogrular User

abe hilecileri belirli bi süre banlamadıkları sürece biz ne kutu toplayabilirirz nede pala kutu daha avantajlı ama yaratık keserek topla :)

11. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

öncelikle kamuflajın olsa bile mini haritada kırmızı nokta olarak gözüküyorsun ve tıklanabiliyorsun petin takip edildiğinde bulunursun ve ortalama 10 sn içinde patlarsın...
    bence bu levelde hala x-3 ve x-4 te takılıp görev yapıp mordon-saimon kesmelisin zaten 12 lvl den önce korsan haritasına giremezsin.
    leo ev haritaları hariç çok zayıf sen hiç pvp ye falan gitme.belki elit hızların ful olana kadar ve vega alana kadar.

12. Merhabalar;

Öncellikle size tavsiyem petinizi 8 lwl yapın ve bundan sonra yapacaklarınız;
    Kutu toplamayı düşünüyorsanız petinize öncelikle otomatik toplayıcı 3modülü almalısınız.
    Şimdilik 2 tane radar alsanız size yeter sanırım.Bu sayıyı zamanla isteğinize göre arttırabilirsiniz.
    En iyi kutuyu 4-x pwp haritalarında toplayabilirsiniz.
    Saatte ortalama 5-10bin arası uridium bunun yanında galaxy gates,credi ve elit mermi toplayabilirsiniz.
    İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.